Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korkmuyorum senİ sevmekten

Korkmuyorum senİ sevmekten
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Korkmuyorum senİ sevmekten uzaklıkla ilgili sözler korkmuyorum sevmekten şiir sözleri sevmekle ilgili şarkılar sevmekle şiirler sözler 1549074069 1549074069 korkmuyorumsenisevmekten5c54fe9b033ebkorkmuyorumsenisevmekten5c54fe9b033eb http:wwwedebiyatdeftericomresimresimlisiirbuyuk220691 ​ KORKMUYORUM ​ SENİ​ SEVMEKTEN​ Seni sevmeleri seviyorum ben, Seni özlemeyi, Seni düşünmeyi, Senin var oluşunu hatta, Yokluğunu seviyorum… Seni görmesem de, Sana ulaşamadığım anlarda bile, Seni seviyorum ben… Seni sensiz yaşamayı, Sensizlikte bile seni hissetmeyi, Bana bakışlarında ancak, Gözlerindeki manayı, Gözlerinin içindeki beni seviyorum…​ Korkmuyorum bu duygulardan Bana yaşattığın hisleri seviyorum Sendeki sıcaklığı , Bana olan uzaklığı, Ayrılığını seviyorum… En fazla da yalnızlığımdaki, Beni saran sevgini seviyorum… Haykırmak bağırmak istiyorum, Evrene sığmayan sevgini, Ufak kalbime sığdırmak istiyorum Sana olan aşkımdan gözyaşı dökmek,istiyorum… Aşkımın çıkmazındaki tüm yollar, Sana geliyor… Eğer seni üzmüşsem , Canın yanmışsa sevgimden, Vefat Etmek geliyor içimden… Ölüm bile güzel senin için Korkmuyorum seni sevmekten Çünkü seni çok seviyorum… İçimdeki sıcacık duyguları, Beni ben yapan kişiliğimi, Ortaya çıkardığın için seviyorum… İçindeki çocuğu, Katılaşmış ruhundaki inceliğini, Seviyorum…​ Ben seni, Bana yaşattığın duygular için seviyorum Bencilliğimi ortaya çıkarsa da bu sözler , Kendimi tanıttığım için seviyorum… Benimle aynı şehirde oluşunu , Aynı yıldızlar altında uyuyuşumu, Benzer sabaha günaydın deyişimi Sevgimi sana verişimi seviyorum… Yalnızlıktan kurtarıp, Umutsuzluğa bırakışını seviyorum… Beni düşünüp benden vazgeçişini… Beni terk ettiğin için seviyorum… Her döktürdüğüm gözyaşında , Seni bulduğum için seviyorum Var oluşumu ,ayakta kalışımı Bana şiirler yazdıran aşkını seviyorum Korkmuyorum seni sevmekten Korkmuyorum seni sevmekten Seni seviyorum !​ 18112006​ Kardelenejla​  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,893Kullanıcılar
cengo967Son üye
Üst Alt