Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

korku için dua

korku için dua
0
217

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamün Aleyküm arkadaşlar,
Benim 6 yaşında bir kızım var Bu kızım son bir haftadır hep korkuyor akşam olunca uyumaktan yatmaktan korkuyor Evimizde dua hiç eksik olmaz halbuki çok şükür

ben kur an okurken hep sesli okurum evde yankılanır sesim kızımı da okuyorum hatta onu rahatlatmak için geçenlerde bir dükkandan Cevşen duası aldım boynuna taktım biraz rahatladı ama yinede ışığı kapatmayalım, elimden tut baba beni oku babagibi istekleri oluyor Siz sevgili arkadaşlarımdan böyle bir durum hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

belki konu psikolojiktir bilemiyorum ama bu beni fazlasıyla üzüyor

Cevaplarınız benim için çok kıymetlidir Allah razı olsun şimdiden Selamün Aleyküm