Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Korkularımdan Nasıl Emin Olabilirim, Bizi Sabah Namazına Cinler mi Kaldırır?

Korkularımdan Nasıl Emin Olabilirim, Bizi Sabah Namazına Cinler mi Kaldırır?
0
205

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Hocam ben cinler den ve karabasan dan çok korkuyorum panik atağım var bir şey olur diye çok korkuyorum bide sabah namazına bizi cinler kaldırıyormuş doğrumu hocam.

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, korkundan emin olabilmek için sitemizde yer alan Korkudan Emin Olma, Güç Kazanma Duası başlık konudan istifade edebilirsiniz. Yüce Mevla’mız sizi korumaktadır ve örneğin cinlerin vesveseden başka bir etkileri yoktur. Bir çok insan bu vesveseye kendini çok kaptırır ve aklını yitirecek hale gelir. Oysaki bilmeliyiz ki vesvese kulak asılacak bir şey değildir ve bizi her an koruyan bir Mevla’mız vardır.

Bununla birlikte yatmadan önce sitemizde yer alan Yatmadan Önce Yapılması Gereken Sünnetler ve Hazırlıklar ve Yatmadan Önce Okunacak Dualar başlıklı konudan istifade etmenizi tavsiye ediyoruz.

Peki bizleri sabah namazına uyandıran cinler midir?

Bu sorunun cevabı tabi ki değildir. Tabi gerçekçi olmak gerekir ise buda mümkündür fakat şu bir gerçek ki yüce Mevla’mız sabah namazı vakti girince yer yüzüne görevli melekleri yollar ve bu melekler Müslümanları namaz ibadeti için çağırırlar. Biz buna uyandırılar da diyebiliriz.

Similar threads

Aklımdan geçen düşüncelere sahip olamıyorum yani dini şeyler hakkında aklıma olduk olmadık çok kötü düşünceler geliyor. Başka şeyler düşünmek istesem de bunda başarılı olamıyorum. Dinden çıkacağım diye korkuyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim, düşüncelerime nasıl sahip olurum düşüncelerime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Önceden sabah namazını kaçırmazdım hatta teheccüt namazlarımı bile kılıyordum. Oturur sabah namazının girmesini beklerdim. Ama şimdi sabah namazına kalkamaz oldum sürekli kaçırıyorum. Rabbim beni huzurunda istemiyor mu artık:( Cevap: Değerli ziyaretçimiz, bildiğiniz üzere bu dünya bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Örneğin bir kimse sabah namazına uyanamadı ve uyandığında Kerahet vaktinin girdiğini hatta geçtiğini gördü. Bu durumda kerahet vakti geçince sabah namazı nasıl kılınır ve niyet edilir? Bilgi verir misiniz? Kerahet Vakti Geçince Sabah Namazı Nasıl Kılınır? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Saygı değer hocalarım, Es Selamü Aleyküm. Sabah namazına uyanabileyim diye 3 Kevser Süresini okuyup yattım. Rüyamda eşim, eşimin annesi ile iş yerimizde idik. Eşimin elinde büyük bir paket vardı. Ona ne olduğunu sordum. Bana “Sana hediye aldım” dedi ve arkamdan kendi annesine kaş göz işareti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba hocam, Ben Ankara üniversite okuyorum. Şafii mezhebindeyim fakat burada neredeyse herkes Hanefi mezhebinde. Genelde camide cemaatle kılmaya çalışıyorum ve kıldığım zaman dualar farklı olduğu için namazın sonunda imamdan sonra sehiv secdesi yapmalı mıyım? Sabah namazında da bizim kunut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
289
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt