Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korkulu Bir Ruya Gorunce Okunacak Dua

Korkulu Bir Ruya Gorunce Okunacak Dua
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ruyada korkunca okunacak dua
kotu ruya gorunce okunacak dua

Korkulu bir ruya goren kimse, ruyasının cıkmaması icin Huvellahulleziayetinden başlayıp Haşir sUresi'nin sonuna kadar okur ve bir Fatiha, onbir ihlası şerif okuyup Peygamberimizin ruhuna hediye ederek,

Ya Rabbi, eğer gorduğum şu ruya hayır ise hayrında daim, şerse hayra tebdil eyle Hayır ise bize, şerse duşmanlarımıza olsundiye dua eder

Similar threads

rüyada korkunca okunacak dua kötü rüya görür görmez okunacak dua Korkulu bir rüya görebilen kimse, rüyasının çıkmaması için Hüvellâhüllezîâyetinden başlayıp Haşir sûresi'nin ardına kadar okur ve bir Fâtiha, onbir ihlâsı şerîf okuyup Peygamberimizin ruhuna hediye ederek, Ya Rabbi, eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
kotu ruya gorunce okunan dua,kotu ruya duası,kabus gorunce okunacak dua Kotu bir ruya gorduğumuzde Ruya'yı şeytandan bilip aşağıdaki duaları okuyabiliriz Gorduğu ruyanın iyi mi kotu mu olduğunu anlayamıyorsa ve icinde şuphe varsa aşağıdaki duayı okumalıdır: Allahumme inna neUzu bike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Murada ermek icin okunacak dua Muradlara nail olmak icin şu duayı okumalıdır: “Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin salaten tuncina biha min cemi ’il ehvali velafat ve takdi lena biha cemi ’al hacat ve tutahhiruna biha min cemi ’isseyyiat ve terfe ’una biha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Hayırlı Bir İş İcin Dua Hayırlı Bir İş Bulmak İcin Okunacak Dua Bismillahirrahmanirrahim Ya Rabbi! sen dersinki bir mumin mumin kardeşine dua ettiğinde onun duasını kabul ederim ben eğer ki bir mumin olabildiysem senin yolunda, o zaman edeceğim şu duamı inşaallah burda bulunan,bulunmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
hatim ve mevlit duası,hatim duası,Hatimden Sonra Okunacak Dua,Mevlutten Sonra Okunacak Dualar Hatim ve Mevlid Den Sonra Okunan Dua HATIM DUASI (Yasin, Kelimei Tevhid ve Mevlidde okunabilir ) Bismillahirrahmanirahim Cezu anna Muhammeden Sallu Aleyhi ve Selleme ma huve ehluh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt