Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Körkütük aşığım ne yapacağımı bilemiyorum

Körkütük aşığım ne yapacağımı bilemiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar berbat bi hayat geçirdim sonunda Selçuk üniversitesine kayıt yaptırıp yeni bir hayata açmak istiyordumBunalımdaydım ve başarılı oldum yeni bir hayata başlamış gibiydimMutlu oluyordum geçmişi mi unutuyordum ama bi beceriksiz vardı birisi benimle yeni hayatımı paylaşacak brisi birini gördüm yok bu bana uymaz dedim ikikncisinde de aynısını dedim lakin üçüncüde öyle olmadı ona körkütük aşık oldum fakat bir türlü söyleyemedim 4 ay sonradan içimi kemiren sözleri ona anlatmak üzere okula gittim benimle yarım yamalak konuştu ben daha derdimi anlatmadan tam manasıyla bana sevdiği olduğunu çıktığı olduğunu söyledi ogündür yolunu gözlüyorum daha hiç bir derse girmedim soğuklarda okulun önünde yüzünü görmek için bekledim lakin bunları kimseye söyleyemedim şimdi içim doluyor kendisine bunları anlatmak istedim bana sevdiğine haksızlık olacağını düşündüğü için konuşmak istemediğini söyledi içime cet cet kafayı yiyecem her gece ağlıyorum bi tedavi söyleyin bu arada çıktığı çocuk marmara üniversitesin de ne yapayım bazen gece temelli kurtulmayı düşünüyorum yani canıma kıymayı

858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt