Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korler memleketinde, şaşılar padişah olur

Korler memleketinde, şaşılar padişah olur
0
158

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Korler alfabesini kim icat etti, korler allfabesi ne zaman icat edildi, korler alfabesi ne zaman bulundu Louis Braille 1809 yılı Ocak ayında Paris yakınlarında dunyaya gelmiştir Kucuk bir cocukken oyun oynadığı bir sırada kendini o kadar kotu bir şekilde gozlerinden yaralarki kor kalır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Korler Sağırlar Birbirini Ağırlar Atasozunun Anlamı Korler Sağırlar Birbirini Ağırlar Korler Sağırlar Birbirini Ağırlar Atasozunun Anlamı Korler Sağırlar Birbirini Ağırlar Atasozunun Anlamı;Benzer niteliklerde insanları bulmak kolaydırKotu karakterdeki insanlar icin soylenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ders alınacak sozler 2019 2019 Ders veren sozler Ders alınacak yazılar Ders alınacak mesajlar *İlimsiz ibadette, tefekkursuz Kuran tilavetinde hayır yoktur *Ne kadar okursan oku, bilgine yakışır şekilde davranmazsan cahilsin demektir *Mal kazanmakla, şeref kazanılmaz *Musibet zekayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozleri Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkısının Sozu Mithat Korler Beni Sensiz Bırakma Şarkı Sozleri Bir bebeğin kalbi gibi yalansız Nedensiz nasılsız seviyorum Her gece uyumadan once duam bu Senle ben bir omur diliyorum Adın dilimde bir şiir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,481Konular
981,456Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt