Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüs Yardım Fonundan Faydalandığı Parayla 57 Bin Dolarlık Pokemon Koleksiyon Kartı Aldı

Koronavirüs Yardım Fonundan Faydalandığı Parayla 57 Bin Dolarlık Pokemon Koleksiyon Kartı Aldı
0
21

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-962aeeba0f8602c747d92824e8a26d9b056efe0e.jpg

ABD’nin Georgia eyaletinde yasa dışı bir biçimde Koronavirüs yardım fonundan yaralarlanan, bu parayla 57 bin dolarlık bir Pokemon koleksiyon kartı aldığı ortaya çıkan adam üç yıl mahpus cezası aldı.

ABD’de yargılanan adamın ABD Küçük İşletmeler Yardım Fonu kapsamında iş yerini “eğlence sektörü” olarak göstererek, çalıştırdığı kişi sayısında da palavra söylediği ve fondan 85 bin dolar aldığı belirtildi. 

85 bin dolar Covid yardımını alan adamın bunun 57 bin dolarıyla koleksiyon Pokemon kartı aldığı tespit edildi. Adamın aldığı koleksiyon kartı, Pokemon karakteri Charizard’a aitti.

Sahte doküman sunan adam üç yıl mahpus cezasıyla karşı karşıya.