Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüse yakalanan Oğuzhan Koç günler sonra ilk kez görüntülendi!

Koronavirüse yakalanan Oğuzhan Koç günler sonra ilk kez görüntülendi!
0
23

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
unlu_sarkici_oguzhan_koc_koronaviruse_yakalandi_1606459186_1032.jpg

'3 Adam'dan Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın ardından Oğuzhan Koç da koronavirüse yakalandı. Karantina ve tedavi sürecini tamamlayan ünlü isim, günler sonra ilk kez görüntülendi.

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın ardından Oğuzhan Koç'un da Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ünlü şarkıcının hastalığı ağır geçirmediği belirtilmişti. Koç, günler sonra ilk kez yürüyüş yaparken görüntülendi. Hastalığı atlattığını belirten ünlü isim, şu açıklamayı yaptı:

JS2n2_1608884360_5385.JPG

Uzun süredir yürüyüş vb. etkinliklerde bulunmadığını söyleyen Koç, 'Aylar sonra arkadaşlarımın sayesinde yürüyüşe çıktım.' dedi. Koç, 'Aslında atlatan herkes gibi 13-14 gün tekrar test olup negatif olduğumu anlayana kadar evde oturdum ve dinlendim. Arkadaşlarımla görüntülü olarak konuştum.' ifadelerini kullandı.

MBDW9_1608884461_0295.JPG

Oyunculuk ve müzisyenliği aynı anda yapan ünlü isim, '2020 çok zor gibi gözükse de şarkılar anlamında benim için çok iyi geçti. Güzel sürprizlerimiz olacak.' dedi.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt