Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'dan haber var! Hastanede göz yaşları içinde...

Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'dan haber var! Hastanede göz yaşları içinde...
0
38

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
koronaviruse_yakalanan_okan_karacandan_haber_var_hastanede_goz_yaslari_icinde_1611040739_2645.jpg

10 gün önce koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncu Okan Karacan, hasta yatağından gözyaşları içinde video çekerek bir cihaza bağlı olmadan nefes almanın çok güzel bir şey olduğunu anlattı.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Koronavirüse yakalanan başarılı sunucu ve oyuncu Okan Karacan, durumu ağırlaşınca apar topar evine gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ambulanstan paylaşım yaparak çocuklarına kavuşmak istediğini söyleyen oyuncu, bu sefer de hasta yatağından video paylaşarak sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hayatının en zor süreçlerinden birini geride bıraktığını belirten Karacan, yeniden doğal bir şekilde nefes olabilmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Karacan paylaşımında "Herkese merhaba. 10 günlük mücadelenin ardından sizlere yeniden 'merhaba' demek istedim. İyi ki varsınız, güzel haberlerle karşınızda olacağım inşallah sevgi ile" ifadelerini kullandı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI!

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'ın koronavirüs tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karacan, "Kendimi iyi hissetmediğim için hastaneye gidiyorum. Sağlık görevlileri gelip beni aldılar" dedi.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

44 yaşındaki Karacan paylaşımında "Sevgili dostlar Covid-19 tedavim için hastaneye sevk edildim. Son 3 gündür karantinadaydım. Ama durumum ağırlaşınca tedavim hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım beni çocuklarıma bağışlasın" notunu yazdı.

RuToD_1610347222_8182.JPG

858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt