Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüse yakalanan oyuncu Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı!

Koronavirüse yakalanan oyuncu Irmak Ünal hastaneye kaldırıldı!
0
50

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
irmak_unal_koronaviruse_yakalandi_1603972518_2724.jpg

Sinema sanatçısı Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Koronavirüse yakalandığının açıklayan Ünal hastaneye kaldırıldı. Ünal'ın ateşinin düşmemesi, tomografisi ve tekrarlanan kan testi sonucunda hastaneye yatırılması uygun görüldü.

Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal, geçen günlerde koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Yeni bir paylaşımda bulunan Ünal, hastaneye yatırıldığını açıkladı. "Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor" diyerek yaşadığı zor günleri takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

"GÜNLERDİR ATEŞİMİ DÜŞÜREMEDİM"

Oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Merak eden, arayan soran, yazan herkese binlerce teşekkürler. Günlerdir ateşimi düşüremedim. Bugün tomografim ve tekrarlanan kan testim ışığında hastaneye yatmam uygun görüldü. Umarım en yakın zamanda atlatacağım. Güzel mesajlarınızı okuyorum. Ve işin üstesinden gelir gelmez sizlere anlatacağım tecrübemi. Şimdi biraz dinlemem lazım" notunu paylaştı.

D9Gdi_1604471019_078.JPG

NE OLMUŞTU?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle birçok kişinin yakalandığı virüs tüm hızıyla etkilemeye devam ediyor. Sanat dünyasından da duymaya başladığımız korona vakalarına bir yenisi daha eklendi. Tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs son olarak tiyatro oyuncusu Cihan Ünal'ın oyuncu kızı, Instagram hesabından virüse yakalandığını duyurdu. Irmak Ünal'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

yBCfb_1603972535_1941.jpg

"Son dört gündür koronavirüsü ile boğuşuyorum. 'Boğuşuyorum' diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum."

"Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum'da tam bir izolasyon temposunda yaşadım."

"Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim."

"Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul'a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor."

"Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim."

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt