Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüs'e yakalanan ve 12 gün karantinada kalan doktor: Maaşım kesildi

Koronavirüs'e yakalanan ve 12 gün karantinada kalan doktor: Maaşım kesildi
0
61

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
Koronavirusle%2Dilgili%2Dtum%2Dbilgiler%2DBelirtileri%2Dneler%2DNasil%2Dbulasir%2DHangi%2Donlemler%2Dalinmali%2D232901%2Ejpg

Aile sıhhati merkezinde misyon yapan Doktor Mustafa Alparslan Kozan, 5 Mart tarihinde bir hastasından Koronavirüs kaptı ve 12 gün karantinada kaldı. Güzelleştikten sonra da plazma bağışçısı olan tabip, bu süreçte maaşının kesildiğini söyledi.

Haber Global'den Aytaç Kurnaz'a konuşan hekim, "Raporlu olduğumuz günün fiyat kesintisine uğradığını gördük. Olağanda o periyot için 6 bin 160 lira kadar almamız gerekirken 3 bin 88 lirası kesilmişti" açıklamasında bulundu. 

Tabip Mustafa Alparslan Kozan karantina günlerini ise şöyle anlattı:

"Bir odadaydık ve yalnızca banyo gereksinimlerimizi gidermek için odadan çıkıyorduk. Karantina odasında da hastalarla ilgilenmeye devam ediyordum. Covid-19'lu hastaları arayıp onların durumunu takip ediyordum."

İstanbul Vilayet Sıhhat Müdürlüğü'ne müracaat yaptığını ve şimdi bir geri dönüş alamadığını belirten tabip Kozan, şayet bu ezkaza olmuşsa bu yanlıştan geri dönülmesini istiyor.

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt