Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin sağlık durumu hakkında konuştu

Koronavirüse yakalanan Yağmur Tanrısevsin sağlık durumu hakkında konuştu
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yagmur_tanrisevsin_koronavirus_oldu_1615616804_8438.jpg

30 yaşındaki hoş oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu sıhhat durumu hakkında birinci sefer konuştu.

Uzun vakittir ekranlara yer almayan Yağmur Tanrısevdi'den makus haber gelmişti. Pandemi sürecinden beridir meskenden çıkmayan ve daima önlem alan oyuncunun koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Sıhhat durumu güzel olan Tanrıverdi, hastalığı hafif semptomlarla meskende atlatıyordu. Tanrısevsin'den sıhhat durumu hakkında açıklama geldi:

Ünlü oyuncu, 'Apartman komşularımdan bazılarında COVID-19 vardı. Geçen çarşamba baş ağrısı ve ateş ile kendini gösterince test yaptırdım. Sonucun olumlu olduğunu öğrendim. 1 saat içinde ilaçlarım konuta geldi. Bugün (dün) 7’nci günüm ve tedavime devam ediyorum. Orta şiddette atlatıyorum sanırım. Düzgün beslenerek dinleniyorum. Çok dikkat etmeme karşın virüse yakalandım. Sıhhat en kıymetli nimet, bir defa daha anladım.' dedi.

Similar threads

30 yaşındaki güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Ünlü oyuncu sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu. Uzun zamandır ekranlara yer almayan Yağmur Tanrısevdi'den kötü haber gelmişti. Pandemi sürecinden beridir evden çıkmayan ve sürekli tedbir alan oyuncunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
30 yaşındaki hoş oyuncu Yağmur Tanrısevdi, koronavirse yakalandı. Sıhhat durumunun düzgün olan Tanrısevdi, konutunda tedavi gördüğü ortaya çıktı. Uzun vakittir ekranlara yer almayan Yağmur Tanrısevdi'den berbat haber geldi. Pandemi sürecinden beridir meskenden çıkmayan ve daima önlem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
30 yaşındaki güzel oyuncu Yağmur Tanrısevdi, koronavirse yakalandı. Sağlık durumunun iyi olan Tanrısevdi, evinde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlara yer almayan Yağmur Tanrısevdi'den kötü haber geldi. Pandemi sürecinden beridir evden çıkmayan ve sürekli tedbir alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Oyuncu Hazal Kaya'nın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Haberlerin akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan Kaya, sıhhat durumu ile ilgili bilgi verdi. Ünlü senarist Ali Atay ile evli olan ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan berbat haber geldi. Pera Palas isimli dijital dizide başrol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Magazin gündeminde sıklıkla kendinden bahsettiren müzikçi Demet Akalın, Okan Kurt'tan sonra kendisinin de Covid-19'a yakalandığını duyurmuştu. Müzikçi Demet Akalın, virüsü ne vakit nasıl kaptığı ile ilgili konuştu. Koronavirüse yakalanan Demet Akalın ve eski eşi ağır olmadıkları için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,496Konular
982,233Mesajlar
30,151Kullanıcılar
draklobitSon üye
Üst Alt