Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

korsan sims 4

korsan sims 4

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba ben bugün korsan bir sims 4 cdsi aldım 2 cd den oluşuyor ben 1 cd dekileri kopyaladım ve yeni açtığım bi klasöre yapıştırdım sonra 2 cd dekileri yapıştırdım Sims 4 PART 1exe den dosyaları açma işlemini başlattım 34 saniye sürdü ve bitti daha sonra setup işlemini başlatıp oyunun kurulumunu tamamlayın yazıyordu setup a başlattım ve 3 adımda setup needs the next disk hatasıyla karşılaştım please insert disk 5 and click ok
if the files on this disk can be found in a folder other than the one displayed below,enter the correct patch or click browse yazıyor ve altta bi dosya seçme yeri var hangi dosyayı seçiceğimi bilmiyorum ve seçtikleime the file setup5bincould not be located in (seçtiğim doysanın adı yazıyor) please insert the correct disk or select another folder diye hata veriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler