Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Korsan Win7'lere Şok !!

Korsan Win7'lere Şok !!
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Korsan Windows 7'ler deaktive edilecek
Ali Gungor
Korsan Windows 7 kullananlara felaket haberi: Microsoft'un yeni planı cok yakında sizi de avlayacak

Microsoft, Windows 7'nin orijinal olup olmadığını kontrol etme metodunu elden gecirdi

Korsan kullananları tespit ederek işletim sistemlerini aktive edilmemiş hale getirecek olan bu kontrol onumuzdeki gunlerde gercekleşecek

Windows Update aracılığıyla yuklenecek korsan kontrol, aktive edilmiş sistemleri derinlemesine ve farklı metodları bir arada kullanarak kontrol edecek

Windows Genuine Advantage Program yoneticisi Joe Williams, bu yontemin onceden OEM olarak aktive edilmiş gibi gosteren, ya da toplu key oluşturucuları kullanarak kendini orijinal gibi gosteren işletim sistemlerini tespit edebileceğini belirtti Korsanların geliştirdiği yeni yontemlere karşı, Microsoft'un da boş durmadığını aktardı

Korsan Windows 7'ler ne olacak?

Yeni uygulama ile birlikte, korsan olarak aktive edilen Windows 7'ler deaktive edilecek Ancak kullanıcılar bu işlemin ardından Windows 7 dışına itilmeyecek Onun yerine Windows 7, korsan kullanımile ilgili uyarılar gostererek kullanıcıyı orijinal surume gecmesi icin uyaracak

Bir diğer tahmin ise, daha onceki uygulamalarda da olduğu gibi, bu guncellemenin otomatik guncelleme uzerinden geleceği yonunde

Windows 7 Starter Edition ve Basic surumlerinde korsanlık nadir olduğu icin bu surumler kontrolun dışında tutulacak