Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KÖrÜ kÖrÜne kopamamak ve karŞilik alamamak

KÖrÜ kÖrÜne kopamamak ve karŞilik alamamak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Çok Yok ayrilali daha 2 hafta oldu ama acisi hala İÇİmde onca mesaj onca arama hİÇbİ tepkİ vermİyor bİttİ 2 bucuk senelik emek okadar Fazla yaŞadikkİ bİz bu ayriliklari lakin sanirim bu sfer emin bİttİ daha Öncede Bitiren taraf defalarca o oluyordu ben bİ hanımefendi olarak en etkili sİlahimi gÖzyaŞlarimi kullanarak onu her tarafta baŞlatiyordum ast daha sonra tekrar sorunlar Çikiyordu sorunun kaynaĞi İse tam olarak elektrİk alamadiĞini fakat zamanla sevebİleceĞİnİ sÖlemesİ benİmse bunu bİlİnÇ altima yerleŞtİrİp sÖledİĞİ her kelİmeyİ yapmacik olarak algilamam onun bana yeterİ değin alaka gÖstermedİĞİnİ dÜŞÜnmem komplekse kapilmam aŞŞaĞlik ve ezİk konumunda kendİmİ gÖrÜp psİkolojİmİ bozmam son kavgamizda yine bununla İlgİlİ sen benİ sevmİyosun İŞte param olsa severdİn güzel olsam severdİn ben sevİlmeyİ haketmİyormuyum fİlan oda maĞdem Öle senİ sevecek senİ hakedecek bİrİnİ bul dedİ ve bİtİrdİ araya ablasini en yakin arkadaŞini ve babasini bİle koydum bu sefer asla dÖnmedİ Çok üzerine gİttİm saatlerce mesaj ÇaĞri fİlan hattimi deĞİŞtİrİrİm yeter artik dedİ ablam babammi bu İlİŞkİyİ kurtaracak onlari araya sokuyosun dedİ benden sana hayir gelmez dedİ yaaa ben Çok lakin Çok ÜzgÜnÜm psİkolojİm adamakıllı gİttİ bekle üstüne gİtme kafasini toplasin dİorlar lakin duramiyorum canima bİle kiymayi dÜŞÜnÜyorum her tarafta dÖnermİ acaba nikah İÇİn nİsan ayina gÜn almayi bİle dÜŞÜnÜyorduk Fazla aliŞmiŞtim ona lakin herŞey bİttİ dayanamiyorum Şuan neyapiyim ona nasil davraniyim onun sevgİsİnİ bitmiş nasil kazanirim

858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt