Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koruma Kararına Rağmen Korunmayan Kadının "Ölünce Gelirsiniz" Dediği Savcı Ölümünden Sonra Olay Yerine Geldi!

Koruma Kararına Rağmen Korunmayan Kadının "Ölünce Gelirsiniz" Dediği Savcı Ölümünden Sonra Olay Yerine Geldi!
0
76

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Bahsettiğimiz bayan Güler Karslı. Evrensel'in haberine nazaran, 30 yıl boyunca eşinden şiddet gören Güler Hanım, boşanma kademesinde olduğu eşinin tehditlerinden ötürü korunma kararı aldırdı lakin aktif bir tedbir alınmadığı için eski kocası tarafından kızı ve torununun gözleri önünde canice öldürüldü! 

İşin en acı yanıysa kızının tezine nazaran, faal bir tedbir alınmadığı için öldürülen ve vefatından evvel tekraren sefer tesirli bir korunma talebinde bulunan Güler Hanım; kendisine 'yapacak bir şey olmadığını' söyleyen savcıya, 'Ben ölünce gelirsiniz Savcı Bey' demiş ve nitekim de o denli olmuş!

Eşinden 30 yıl boyunca şiddet gören Güler Karslı, 30 yıl boyunca bu şiddete direndi. Sonunda eşine boşanma davası açan Karslı, boşanma davası sonucunda eşinin vefat tehditlerine ve hakaretlerine maruz kaldı.

Sayısız tehdit mektubu alan Karslı, kızı Elif'le birlikte korunma kararı aldırmaya gitti, ikinci kere gidişinde lakin kararı çıkarttırabildi. Fakat bu karar da eski eşini durdurmaya yetmedi.

Evrensel'e konuşan Elif, her şeyi bir bir anlattı. Kızının argümanına nazaran, korunma kararına karşın tehditler devam edince tekrar savcılığa giden anne-kız, “Koruma kararı yetmiyor tehditleri devam ediyor, tutuklamıyorsunuz bari elektronik kelepçe takın, bu adam daha evvel de birini öldürmeye teşebbüsten içeride yattı” kelamlarıyla durumlarını savcıya anlattı.

Yine tezlere nazaran Savcı, "yapacak bir şey olmadığını" söyleyince Güler Karslı; ‘Ben ölünce gelirsiniz Savcı Bey’ kelamlarıyla çaresizliğini lisana getirdi.

"Balkon camında demir olmadığı için korktuklarından ve belediyeye gittiklerinden" bahseden Elif, belediyenin de kendilerine ne besin kartı için ne de demir için yardım etmediğini söyledi.

Ve olağan vefat göz nazaran göre geldi! 30 Mayıs'ta elinde silahla balkondan içeri giren Turan Karslı, 2 yaşındaki torununun gözleri önünde eski eşi Güler Hanım'ı öldürüp, kızı Elif'i yaraladı. Elif sıhhatine kavuşurken, Güler Hanım hayatını kaybetti.

İşin en acısı da faal bir tedbir alınmadığı için öldürülen Güler Hanım'ın olay yeri incelemesine, "Ölünce gelirsiniz" dediği savcı geldi! Kızı Elif'in argümanı bu istikamette...

Yeterli tedbirin alınmamasının akabinde gerçekleşen bu cinayete toplumsal medyadan da reaksiyonlar gecikmedi...

twitter.com

twitter.com

twitter.com

Katiller göz nazaran göre 'geliyorum!' derken nasıl, neden koruyamıyoruz kadınlarımızı! 

Herkesin lakin herkesin şapkasını önüne koyup artık bir düşünmesi gerekmiyor mu? 

858,496Konular
981,851Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt