Kösem Sultan Eva meşhur oyuncu Eva Mendes yeşilçamda rool elde etmek isterse KÖSEM SULTAN'I OYNAMAK İSTİYOR! 1548638902 1548638902 kosemsultaneva5c4e5abba1e09kosemsultaneva5c4e5abba1e09 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabereva06nisan%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İSTANBUL'UN TARİHİ MEKÂNLARINA LAKIN BILHASSA TOPKAPI SARAYI'NA HAYRAN KALDIĞINI BILDIREN HOLLYWOOD YILDIZI EVA MENDES, YEŞİLÇAM'DAN TEKLIF GELSE KABUL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ 'un en seksi kadını anketinde birinci seçilmiştiniz Fiziğinizi gözetmek için çok çabalıyor musunuz? Haftanın 6 günü çok sıkı egzersiz yapıyorum Lakin spor yapmaktan dehşet ediyorum! Yemeklerime fazla uyarı ediyorum; et, balık ve tavuk yemiyorum Çok tahıllı ve kepekli ekmek tercih ediyorum öte yandan bütün bir çikolata ve dondurma delisiyim Kendimi çikolata ve dondurmayla ödüllendiriyorum ama daha sonra mutlaka fazla sıkı spor yapıyorum Bugüne değin canlandırdığınız karakterler içinde sizi en fazla heyecanlandıran hangisi oldu? Ilk büyük filmim, Denzel Washington'la oynadığım 'Training Day'di (Birincil Gün) O filmle dikkat çekmeyi başardıktan sonra Hollywood'un kapıları açıldı Bu yüzden 'Training Day' filmindeki 'Sara Harris' rolü, benim en kayda değer rolümdür 'TÜRK'E BENZİYORUM' Güzelliğiniz filmlerinizde hep ön planda Erkek izleyicilerinizi düş kırıklığına uğratarak fazla çirkin bir kadını canlandırmayı düşünür müydünüz? Şüphesiz Yalnızca güzellikle olacak bir şey yok sinema Bambaşka kişileri, bambaşka tipleri canlandırıyor edinmek çok heyecan verici Mesela farklı uyruktaki insanları oynamak da o kadar Bir Türk karakterini oynamayı fazla isterdim Bu benim için heyecan verici olurdu Latin Amerikalı olduğum için tipim zaten sizlere benziyor Türk sinemasından önerge alsanız değerlendirir miydiniz? Bunu gerçekte çok isterim Ayrıca Türkiye gerçekten doğaüstü bir ülke Yaptığım en müthiş gezilerden birini ülkenizde yaptım Eğer gerçekte hoşuma giden bir akıcılık olursa elbette Türk filminde oynamak isterim Topkapı Sarayı'nı ziyaret etmiştiniz Etkilendiniz mi ? Aman Allah'ım! Hayatımda pek güzel mücevheri hiç bir arada görmemiştim Hepsi çok değerli Doğrusu saraydan ve ambiyansından çok etkilendim Türkiye'ye gelmeden evvel, kültürünüz ve tarihiniz hakkında fazla kitap okudum Topkapı Sarayı'ndaki görkem olağanüstüydü Kösem Sultan gibi bir kadın sultanı oynamayı isterdim İstanbul'u sevdiniz mi? id Fantastik bir yer! Tarihi ve insanları fazla etkileyici Herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum Amerikalı olmayı seviyorum muhakkak fakat şu bir hakiki fakat Amerika'nın Türkiye gibi bir geçmişi ve tarihi değil Yeni başkanınız Obama'dan ümit verici musunuz? Barack Obama'nın Amerika için iyi şeyler yapacağına inanıyorum ve şüphesiz kendisini içten destekliyorum