Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kosgep-işkur hibe şartları

kosgep-işkur hibe şartları
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kosgepişkur hibe şartları

Kosgeb; girişimcilik destek programı kapsamında ilk defa işyeri acacak 400 kişiye 27şer bin lira hibe desteği sağlanıyor

Soz konusu girişimcilik hibesi icin KOSGEB tarafından duzenlenen eğitimleri tamamlamış ya da İŞGEM girişimcisi olma şartı aranıyor KOSGEB bu amacla en az 60 saatlik eğitim ve atolye calışmasından oluşan bir eğitim duzenliyor İcretsiz verilen bu kurslarda girişimcilik ozellikleri sınanıyor, iş fikri egzersizleri yapılıyor ve iş planları hazırlanıyor Ayrıca İŞKUR, meslek kuruluşları ve belediyeler tarafından duzenlenen kursları bitirenler de bu hibelerden yararlanıyor Kurslar gencler, kadınlar ve dezavantajlı gruplar icin duzenleniyor

Similar threads

kosgepişkur hibe şartları Kosgeb; girişimcilik destek programı dahilinde ilk kere dükkan açacak 400 kişiye 27şer bin lira hibe desteği sağlanıyor Söz konusu girişimcilik hibesi için KOSGEB göre düzenlenen eğitimleri tamamlamış veya İŞGEM girişimcisi olma şartı aranıyor KOSGEB bu amaçla en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
KOSGEB ve İşkur ’un Verdiği 27 Milyarlık Hibe Krediyi Alma Şartları nelerdir Meslek Kurana 27 Bin TL Bakan Ergün ’ün verdiği bilgilere tarafından girişimcilik yardım programı dahilinde ilk kez dükkan açacak 400 kişiye 27 ’şer bin lira hibe desteği sağlanacak Söz konusu 27 bin liranın 5 bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
27 bin işkur kredisi hakkın da Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Turkiye İş Kurumunun (İŞKUR), ortaklaşa duzenledikleri Girişimcilik Proje Destek Programı kapsamında, iş kurmak isteyen girişimcilere 27 bin lira hibe verilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
27 bin işkur kredisi hakkın da Minik ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye Iş Kurumunun (İŞKUR), ortaklaşa düzenledikleri Girişimcilik Proje Takviye Programı zarfında, iş hazırlamak isteyen girişimcilere 27 bin lira hibe verilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Devlet iş kurmak istiyorum diyene 27 bin tl hibe edecekmiş doğru mu, 27 bin almak icin nereye başvurmalıyım şartları nelerdir? Cevap: İş kuracağım diyene 27 bin Lira Hibe edilecekmiş Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Turkiye İş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt