Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kosgep nasıl faydalanılır

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Bu Destekten Kimler Yararlanabilir?
KOSGEB kadar üniversitelerde gerçekleştirilen Genç Girişimci Geliştirme Programından mezun olan ya da KOSGEB kadar verilen meslek kurma danışmanlığı veya uygulamalı eğitim desteğini bölge ya da KOSGEB?in işbirliği ve denetimi çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Özendirme Fonu, İŞKUR, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, belediyeler ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odaları göre milli ve milletlerarası projeler zarfında düzenlenen girişimcilik eğitimine katılanlar ya da Iş Geliştirme Merkezlerinde (İŞGEM) bulunan girişimcilerden son bir sene içinde işletmesini kuranlar *

Similar threads

Kosgeb'in Açılımı Ne Kavrama Gelir Kosgeb'in açılımı, Ufak ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'dır Kosgep kelimesinin doğru yazılışı Kosgeb‘dir Lakin meslek dünyasında , halk ağzında kosgep olarakta söylenir Kosgep açılımı : Minik ve Orta Ölçekli İşletmeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
27 bin işkur kredisi hakkın da Minik ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye Iş Kurumunun (İŞKUR), ortaklaşa düzenledikleri Girişimcilik Proje Takviye Programı zarfında, iş hazırlamak isteyen girişimcilere 27 bin lira hibe verilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Kosgeb'in Acılımı Ne Anlama Gelir Kosgeb'in acılımı, Kucuk ve Orta Olcekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'dır Kosgep kelimesinin doğru yazılışı Kosgeb‘dir Fakat iş dunyasında , halk ağzında kosgep olarakta soylenir Kosgep acılımı : Kucuk ve Orta Olcekli İşletmeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Devlet iş hazırlamak istiyorum diyene 27 bin tl hibe edecekmiş doğru mu, 27 bin edinmek için nereye başvurmalıyım şartları nelerdir? Cevap: Meslek kuracağım diyene 27 bin Lira Hibe edilecekmiş Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Türkiye Iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
GİRİŞİMCİLİK YARDIM PROGRAMI BİRİNCİ BIRIM Amaç, Kapsam, Yardım ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu programın amacı, hesaplı yeniden yapılanma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamaktır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt