iltasyazilim
FD Üye
Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*250 gr margarin
*2 adet yumurta
*5 çay bardağı süt
*3 adet muz
*Dr Oetker Köstebek pasta toz karışım
Köstebek Pasta Tarifi Yapılışı Sizlere hazır tarifi olan bir pastayı yaptım ve paylaştım Hazır ürünler bazı kadınların korkulu rüyası olabiliyor Bende denediğim ürüne sizlerin önünde bakmak ve yorumumu katmak istedim Bu tarifi sorunsuzca kullanabilirsiniz Acaba nasıl oluyor? Lezzeti nasıl? Çok mu zor? Gibi sorularınızın yanıtı bu tarifte sizlerle
Ben merak ediyordum ve denemek istedim Kek çok iyi kabardı Tarifte az kabaracak yazmışlar ama gayet güzel kabardı Oyup içini ayrı bir kaba alabildim Gördüğünüz gibi tadı da gayet lezzetli Tavsiye ederim Yapın ve sizde deneyin afiyet olsun şimdiden
Fırınınızı önceden 170 dereceye ayarlayın
Kalıbınızın tabanını ve kenarlarını yağlayın Un karışımını çırpma kabına boşaltıp, yumurtaları margarini ekledikten sonra 8 yemek kaşığı sütü ekleyip 3 dakika bir güzel çırpın Hamuru kaba döküp fırına sürün
Fazla kabarmayan keki alın Bir kenarda iyice soğusun Bu arada muzları ortadan ikiye kesin Kek soğuyunca kenarlarda 1cm bırakacak şekilde ortasını kaşık yardımıyla 0, 5 derinliğinde oyun Oyulan kısmı bir kaba toplayın Oyuk yere muzları düz tarafı keke gelecek şekilde yerleştirin Kremayı hazırlayın
Çırpma kabına sütü boşaltın 34 dakika çırpın( en yüksek derecede ) sonrasında çikolata parçaları ekleyin ve düşük seviyede çırpın yada parçalanmasın derseniz bilek gücüyle karıştırın Ben karıştırdım Muzların üzerinden başlayarak kremayı kekin üzerine tamamen kaplayın Kubbe şekli verin Ufalanmış kek parçalarını kremanın üzerini kabaracak biçimde serpin Buzdolabına koyduğunuz pastanız 2 saat sonra hazır olur ve servis edilir
*250 gr margarin
*2 adet yumurta
*5 çay bardağı süt
*3 adet muz
*Dr Oetker Köstebek pasta toz karışım
Köstebek Pasta Tarifi Yapılışı Sizlere hazır tarifi olan bir pastayı yaptım ve paylaştım Hazır ürünler bazı kadınların korkulu rüyası olabiliyor Bende denediğim ürüne sizlerin önünde bakmak ve yorumumu katmak istedim Bu tarifi sorunsuzca kullanabilirsiniz Acaba nasıl oluyor? Lezzeti nasıl? Çok mu zor? Gibi sorularınızın yanıtı bu tarifte sizlerle
Ben merak ediyordum ve denemek istedim Kek çok iyi kabardı Tarifte az kabaracak yazmışlar ama gayet güzel kabardı Oyup içini ayrı bir kaba alabildim Gördüğünüz gibi tadı da gayet lezzetli Tavsiye ederim Yapın ve sizde deneyin afiyet olsun şimdiden
Fırınınızı önceden 170 dereceye ayarlayın
Kalıbınızın tabanını ve kenarlarını yağlayın Un karışımını çırpma kabına boşaltıp, yumurtaları margarini ekledikten sonra 8 yemek kaşığı sütü ekleyip 3 dakika bir güzel çırpın Hamuru kaba döküp fırına sürün
Fazla kabarmayan keki alın Bir kenarda iyice soğusun Bu arada muzları ortadan ikiye kesin Kek soğuyunca kenarlarda 1cm bırakacak şekilde ortasını kaşık yardımıyla 0, 5 derinliğinde oyun Oyulan kısmı bir kaba toplayın Oyuk yere muzları düz tarafı keke gelecek şekilde yerleştirin Kremayı hazırlayın
Çırpma kabına sütü boşaltın 34 dakika çırpın( en yüksek derecede ) sonrasında çikolata parçaları ekleyin ve düşük seviyede çırpın yada parçalanmasın derseniz bilek gücüyle karıştırın Ben karıştırdım Muzların üzerinden başlayarak kremayı kekin üzerine tamamen kaplayın Kubbe şekli verin Ufalanmış kek parçalarını kremanın üzerini kabaracak biçimde serpin Buzdolabına koyduğunuz pastanız 2 saat sonra hazır olur ve servis edilir