Bir düğün challenge gelir mi?
"Önerdiğimiz eserleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki ilişkilerden gelir elde edebilir.”
Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak’ı birçoğumuz tanıyoruz.
Kendisi uzun müddettir ürettiği içeriklerle hepimizi eğlendiriyor bildiğiniz üzere.
Taaa çocukluğundan bu yana hayatımızda olan ve adım adım büyümesine şahit olduğumuz bu genç adam,
Geçtiğimiz yılın Mart ayında Merve Yorgancılar ile nişanlanmıştı.
Bağlarını ise çoook uzun bir mühlet herkesten saklamışlardı.
Geçtiğimiz aylarda nasıl tanıştıklarına ve ne vakit evleneceklerine dair bir görüntü bile çekmişlerdi çiftimiz. Hepimiz heyecanla bekliyorduk olağan.
Bugün ise Işıtmak ve Yorgancılar dünyaevine girdi!
Oğuzhan Uğur ise 'Lan gerçekten duygulandım! Ben evlensem anca bu kadar memnun olurdum. Canım kardeşim' kelamlarıyla bu fotoğrafı paylaştı.
"@orkunisitmak ve muazzör yengemiz @yorgancilarmervee ye bir ömür mutluluklar (çok özendim, benimle evlenmek isteyen varsa DM )"
Kendilerine bir ömür uzunluğu memnunluk diliyoruz…
Ayrıyeten eklemeden geçmeyelim: Bugün tıpkı vakitte Başlar takımının Fatih’i de dünyaevine girdi.
Fatih Yasin ve Sena Güzeldağ’da birbirlerine bir ömür uzunluğu evet dediler.
Anlayacağınız ikili düğün oldu!
Ayrıyeten hazır yaz dönemi da açılmışken evlenmeyi düşünenler için buraya birbirinden şık gelinlik modellerini de bırakalım. Ayrıyeten düğüne giderken ne giyeceğim ben diye kara kara düşünenleri de buraya alabiliriz!