fena bebeğin günlüğü 1 gün böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum oha hortumumu bile kesmişler! meme diye¤ süt diye birşey varmış nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1 günden soğutacaklar beni 2 gün meme buldum lakin bundan süt gelmiyor¤ emiyorum allah emiyorum¤ tık yok¤ süt başka yerde mi? neyse birazcık daha emdim geldi¤ fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı¤ ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be sözlük hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından¤ bak yine aklıma geldi¤ hortumu bile kestiler yaa! uykum geldi yeniden zzzzz! 3 gün memeyi sevdim¤ bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme iyi ancak varsınız 4 gün bugün bir sürü olaylar oldu¤ şamata yaptılar¤ başka biryerlere gittik galiba memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor¤ daha sonra uyuyorum¤ uyanıyorum bir bakıyorum meme yok¤ neyse ama her yerde bağrınca geri geliyor nasılsa 5 gün bugün 15 kez kaka yaptım¤ rekorumu geliştirmeliyim uyarı ettim de her yaptığımda temizliyorlar¤ bunu sevdim dikkatimi çeken bir noktada şu fakat¤ amma koca kafalıyım be arkadaş¤ ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim¤ pat o yana¤ pat bu yana¤ dikkat etseler hiç olmazsa de çatlatmasak daha ilk günden 6 gün avucuma ne verseler hemencecik tutuyorum¤ tik gibi birşey¤ maalesef farkettiler¤ herkes parmağını veriyor avucuma¤ mecburen tutuyorum¤ alemin maymunu oldum iyi mi? sırası gelmişken ne fazla uyuyorum ya dost¤ atamadım şu yorgunluğu¤ daha fazla süt içeyim en iyisi hayır içtikçe de yoruluyorum o da farklı¤ nerde o eski günler¤ hortumdan geliyordu ne güzel¤ şimdi em allah em¤ bak yine aklıma geldi¤ şerefsizler kesti hortumu yaa 7 gün bugün solaryuma girdim¤ sarılık mı ne ondanmış yeniden uykum geldi 8 gün azıcık daha iyi hissetim kendimi¤ daha fazla süt içiyorum artık kaka yapma işini de bütün daha alçak açma anına eşit getiriyorum oysa etraf pislensin¤ eziyet olsun kaka yaparken diğer birşey daha yapıyorum galiba¤ anlamaya çalışacağım bakalım 9 gün fazla fena hıçkırık tutuyor¤ geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim¤ neyse ki süt içince geçiyor bu süt her derde devaymış¤ bugün bunu gördüm 10 gün sütten diğer birşeyler verdiler¤ var ya¤ yeter artık be¤ tam alışıyordum tekrar dayadılar başka birşey¤ şaşkınlık bişi ya¤ vitaminmiyiş neymiş 11 gün al işte¤ başladı tekrar bir arıza sütten sonra fazla feci karnım ağrıyor¤ böyle gaz gibi bişi¤ eğilip bükülüyorum¤ binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim 12 gün tüm gün gazdan kıvrandım dost ya¤ bela oldu başıma¤ yaygarayı bastım ben de uyutmadım¤ diktim bunları da hazır asker sonra bir saldım ama evlere karnaval¤ akabinde uyudum anında gerisini hatırlamıyorum 13 gün uyuyorumm yaaa 14 gün anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar¤ o vakit süt daha bi randımanlı oluyor sözde¤ böyle tadı da hoşuma gidiyor¤ 15 gün topuktan kan alıp duruyorlar¤ metin olayım fazla ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş¤ hayır ondan sonra da hemencecik süt verince sakinliyorum¤ kızgınlığım geçiyor¤ ağız tadıyla sinirlilik yaptırmıyorlar¤ şu memelere aleyhinde azıcık daha dikbaşlı durabilsem 16 gün şu memeleri fazla sevdiğimi bir defa daha anladım¤ fazla seviyorum onları¤ onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor¤ en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben bugün benden birazcık büyük biri geldi yanıma¤ sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala daha sonra öğrendim kuzenmiş¤ neyse yazdım kenara intikam alınacak 17 gün etrafı daha net seçer oldum¤ ama el ve ayak koordinasyonu hala cılız¤ memeyi kavrayabiliyorum ancak üstelik bu eller ve ayaklar bana mı ait iyice kesin değilim¤ sallıyorum öyle¤ zevkli birşey yüze ve gözlere uyarı etmem lüzumlu lakin¤ tırnaklar tehlikeli diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı fakat huysuzluk ettim¤ etmeseydim daha iyi olacaktı galiba¤ bak çizdik tam gözün altını yeniden 18 gün elime torbalar taktılar¤ kafaya çarpınca artık acıtmıyor¤ yara yara de yapmıyor sanırım onlar da beni seviyor¤ iyiliğimi düşünüyorlar gerçekten hala çıktığım yeri özlüyorum¤ geri girme imkanım olmaz mı acaba? 19 gun nihayet o adamin niçin eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme görmek icin gunduz cali$iyomu$ aferin gozume girdi $imdi bak! 20 gün natürel ya¤ annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sıkça ona da ilgi alaka gösterdim¤ bağırdığımda ara sıra o alıyor beni kucağına¤ meme vardır diye saldırdım ama vermedi bir ara meme açıkken kıstırdım lakin emme olayından bir randıman alabilmiş değilim¤ meme yüzeyi basmakalıp bir ayrı