Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kötü biri miyim ben yani:(

Kötü biri miyim ben yani:(
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kötü biri miyim ben yani:( Merhaba hanımlar kafam öyle dolu ancak Bir senelik evliyim kayınvalidem 39 yaşında daha gencecik eşimin 15 yaşındada erkek kardeşi var altlı üstlü oturuyoruz Eşimin babası çok güvenilmez eve ekmek bile almaz çok arada işte evlatlarına güvenilmez bir baba senelerdir görümce takviye etmiş kayınvalideme Kayınvalidemde alışkın sahiden armut piş ağzıma düş genç fakat çalışmıyor çalışmamış Eşimle tezgâhtar olyoruz annesine lakin nereye değin ee bende bazen sinir oluyorum adam her akşam içiyor evine bakmıyor Adam bir zamanlar beri kayınvalidemi dövüyormuş hiç bir iyi huyu değil annesi sahip çıkmamış zamanında abileride var onlarada birşey dememiş anne yanımıza gelmesin diye istemiyor torunlar uğraşmak falan rahatına düşkün biri Geçenlerde tekrar dövmüş ben yoktum eşim inmiş babasını tutmuş fakat eşimdende çekinmiyor kimseden çekinmiyor adam bendende Gönlüm el vermiyor dayak yemesine annesi yalnız yaşıyor yanında olmak istemiyorkotubirimiyimbenyani5c5190952633ealt :( Frown :(Bende diyorum diyorum annesi varken oraya gitsin bende istemiyorum açık konuşmak gerekirse daha yeni evlendik düzenimizi şiddet kuruyoruz yani insan kendi annesiyle bile benzer evde yaşayamazken birde 15 yaşındaki oğluyla nasıl beraber yaparım ben böyle düşününcede fena biriymişim gibi hissediyorumkotubirimiyimbenyani5c5190952633ealt :( Frown :(Kayınvalidemin annesi bugün ben istemem torunla uğraşamam diyor fazla sinirlerim bozukkotubirimiyimbenyani5c5190952633ealt :( Frown :(65 yaşında kayınvalidemin annesi rahatını düşünüyor ben napabilirim ki zaten üstteki katta oturuyoruz hemen şimdi evimiz ble değil  

858,496Konular
981,709Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt