Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kötü haber verme taktikleri

kötü haber verme taktikleri
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kötü haber verme taktikleri Istanbul'da üniversitede okuyan genç kiz Ankara'daki babasina telefon etmis: Baba, meraba Ben LaleOoooo Hoş kizim benim N'abersin bakalim?Hiç sorma babacigim Hiç keyfim yok vallaHayirdir? Bi sorun mu var? Kiz aglamaya baslar; babasi ise endişe ve meraktan kafayi yemektedir: N'ooldu kizim? AnlatsanaMurat evi terketti Bosanmak istiyormusNe evi lan? Ne bosanmasi? Sen ne zaman evlendin de bosaniyorsun? Hani senin hiç hoslanmadigin esrarkes çocuk vardi ya Ben onunla evlendimIyi halt ettin, zilli Neyse, artik yapacak bi sey değil Versin mahkemeye, hemen bosaninBosanalim fakat benden 10 milyar istiyor Eger vermezsem, iyi zamanlarimizda çektigi çiplak fotograflarimi Internetten herkese yollayacakmisPüüh Rezil Çiplak fotograf çektirdin, öyle mi?Ama babacigim O benim kocamdi Ne biliyim böyle bir pustluk yapacaginiPeki Olan olmus artik Yarin havale ederim parayiÖgleden daha sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alip yakarsin o kahrolasi fotograflariSagol baba Eeee SeyBi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacim varAdam artik ayrıntılarıyla fenalasir Boguk bir sesle konusur: Kürtaj mi? Bi de hamile mi kaldin o çocuktan sen?Aslinda ondan degil Zenci bi çocuk vardiZaten o yüzden ayriliyoruz yaAdam bayilmak üzeredir Nabzi yükselir, tansiyonu düser, artik inleyerek konusmaktadir: Biz seni oraya okumaya yollamistik Sen ne haltlar çevirmissin Allahim Nedir bu basimiza gelenlerOkulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kirarim bacaklarini Istersen derhal dönebilirim babacigim Ben geçen yil okuldan atildim çünküAdam masanin üzerindeki soguk su batmış sürahiyi basindan asagiya devirir ve oysa bu sekilde konusmasini sürdürebilir: Okuldan mi atildin? Hani birlikte avukatlik yapacaktik, zilli?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacagimi bilirim Evden disariya adim attirmiycam sana Birincil isteyenle de evlendiricemO is kuvvet be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden saglik raporu istiyorlar Öyle iyi bi rapor sunacagimi zannetmiyorum benAllahim, çildiracagim bundan başka cinsel hastaliklar haaaKesin o zencidendirÇok kirli arkadaslari vardi Bilmem artik hangisinden kapmisimdirGüm diye bir ses duyulur Adam kisa bir vakit için kendinden geçmistir; fakat derhal kendisini toparlayip her yerde telefonu alir Anında bu aksam dayini yolluyorum oraya Seni alip gelecek Adresini ver bakiyimMahmutpasa Karakolu'ndayim Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanindaKarakol mu?Bi de karakola mi düstün layyynnn? Ne yaptin?Dün kafam çok bozuktu, çok içmisim Otomobil kiralayip dolasmaya çiktim O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanina girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralik araba firmasina birazcık para vermek gerekir sanirimAdam artik adamakıllı fenalasmistir Hatta fenalasmak ne sözcük; hemen hemen kahrolmustur Telefonda kisa bir sükunet olur Kiz her tarafta konusmaya baslar: Babacigim Sakin üzülme Tüm bunlar bir sakaydi Ben sadece sinifta kaldigimi anlatmak için aramistimBunun üstüne adam neşeyle ve mutlulukla haykirir: Canin sagolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymis? Hiç önemli degil, tatli canin sagolsun senin  

858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt