iltasyazilim
FD Üye
FENA HABER NASIL VERILIR?
İstanbul ’da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasina telefon etmiş
— Baba, merhaba Ben Lale
— Ooooo Hoş kızım benim N'abersin bekalım?
— Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla
— Hayırdır? Bi sorun mu var?
Kız ağlamaya baslar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:
— N'ooldu kızım? Anlatsana
— Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş
— Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?
— Hani senin hiç hoşlanmadığın afyonkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim
— İyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın
— Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış
— Püüh Rezil Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?
— Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir pu*** yapacağını
— Peki Olan olmuş artik Yarın havale ederim parayı Öğleden daha sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları
— Sağ ol baba Eeee Şey Bundan Başka kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var
Adam artik tamamen fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
— Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?
— Sahiden ondan değil Zenci bi çocuk vardıZaten o yüzden ayrılıyoruz ya
Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artik inleyerek konuşmaktadır:
— Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yahut kırarım bacaklarını
— İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen sene okuldan atıldım çünkü
Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir:
— Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıda adim attırmıycam sana Ilk isteyenle de evlendireceğim
— O is zorlama be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben
— Allahım, çıldıracağım Diğer Taraftan cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir
— Çok pis arkadaşları vardı Bilmem artik hangisinden kapmışımdır
Güm diye bir ses duyulur Adam kısa bir vakit için kendinden geçmiştir; fakat hemencecik kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır
— Derhal bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecekAdresini ver bakiyim
— Mahmutpasa Karakolu ’ndayım Gelirken kefalet için de azıcık para getirsin yanına
— Karakol mu?Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?
— Dün kafam çok bozuktu, fazla içmişim Otomobil kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkânına girdim Fakat neyse fakat kimse ölmedi Dükkân sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım
Adam artik adamakıllı fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuşturTelefonda kısa bir sükunet olur Kız bitmiş konuşmaya baslar:
— Babacığım Sakin üzülme Tüm bunlar bir sakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı anlatmak için aramıştım
Bunun üzerine adam neşeyle ve mutlulukla haykırır:
— Canin sağolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlı canin sağolsun senin *
İstanbul ’da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasina telefon etmiş
— Baba, merhaba Ben Lale
— Ooooo Hoş kızım benim N'abersin bekalım?
— Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla
— Hayırdır? Bi sorun mu var?
Kız ağlamaya baslar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:
— N'ooldu kızım? Anlatsana
— Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş
— Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?
— Hani senin hiç hoşlanmadığın afyonkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim
— İyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın
— Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış
— Püüh Rezil Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?
— Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir pu*** yapacağını
— Peki Olan olmuş artik Yarın havale ederim parayı Öğleden daha sonra bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları
— Sağ ol baba Eeee Şey Bundan Başka kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var
Adam artik tamamen fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
— Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?
— Sahiden ondan değil Zenci bi çocuk vardıZaten o yüzden ayrılıyoruz ya
Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artik inleyerek konuşmaktadır:
— Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yahut kırarım bacaklarını
— İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen sene okuldan atıldım çünkü
Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir:
— Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıda adim attırmıycam sana Ilk isteyenle de evlendireceğim
— O is zorlama be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben
— Allahım, çıldıracağım Diğer Taraftan cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir
— Çok pis arkadaşları vardı Bilmem artik hangisinden kapmışımdır
Güm diye bir ses duyulur Adam kısa bir vakit için kendinden geçmiştir; fakat hemencecik kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır
— Derhal bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecekAdresini ver bakiyim
— Mahmutpasa Karakolu ’ndayım Gelirken kefalet için de azıcık para getirsin yanına
— Karakol mu?Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?
— Dün kafam çok bozuktu, fazla içmişim Otomobil kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkânına girdim Fakat neyse fakat kimse ölmedi Dükkân sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım
Adam artik adamakıllı fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuşturTelefonda kısa bir sükunet olur Kız bitmiş konuşmaya baslar:
— Babacığım Sakin üzülme Tüm bunlar bir sakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı anlatmak için aramıştım
Bunun üzerine adam neşeyle ve mutlulukla haykırır:
— Canin sağolsun be güzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlı canin sağolsun senin *