Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kotu Haber

Kotu Haber
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KOTU HABER NASIL VERILIR?

İstanbul’da universitede okuyan genc kız Ankara'daki babasina telefon etmiş

— Baba, merhaba Ben Lale

— Ooooo Guzel kızım benim N'abersin bekalım?

— Hic sorma babacığım Hic keyfim yok valla

— Hayırdır? Bi sorun mu var?

Kız ağlamaya baslar; babası ise uzuntu ve meraktan kafayı yemektedir:

— N'ooldu kızım? Anlatsana

— Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş

— Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?

— Hani senin hic hoşlanmadığın esrarkeş cocuk vardı ya Ben onunla evlendim

— İyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın

— Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda cektiği cıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış

— Puuh Rezil Cıplak fotoğraf cektirdin, oyle mi?

— Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim boyle bir pu*** yapacağını

— Peki Olan olmuş artik Yarın havale ederim parayı Oğleden sonra bankaya gidip cekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları

— Sağ ol baba Eeee Şey Bir de kurtaj icin 2 milyara ihtiyacım var

Adam artik iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:

— Kurtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o cocuktan sen?

— Aslında ondan değil Zenci bi cocuk vardıZaten o yuzden ayrılıyoruz ya

Adam bayılmak uzeredir Nabzı yukselir, tansiyonu duşer, artik inleyerek konuşmaktadır:

— Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar cevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya donuyorsun, yoksa kırarım bacaklarını

— İstersen hemen donebilirim babacığım Ben gecen yıl okuldan atıldım cunku

Adam masanın uzerindeki soğuk su dolu surahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını surdurebilir:

— Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adim attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendireceğim

— O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden once esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben

— Allahım, cıldıracağım Bir de cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir

— Cok pis arkadaşları vardı Bilmem artik hangisinden kapmışımdır

Gum diye bir ses duyulur Adam kısa bir sure icin kendinden gecmiştir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır

— Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecekAdresini ver bakiyim

— Mahmutpasa Karakolu’ndayım Gelirken kefalet icin de biraz para getirsin yanında

— Karakol mu?Bi de karakola mı duştun layyynnn? Ne yaptın?

— Dun kafam cok bozuktu, cok icmişim Araba kiralayıp dolaşmaya cıktım O kafayla Arnavutkoy'de kokorecci dukkanına girdim Ama neyse ki kimse olmedi Dukkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım

Adam artik iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuşturTelefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya baslar:

— Babacığım Sakin uzulme Butun bunlar bir sakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı soylemek icin aramıştım

Bunun uzerine adam sevincle ve mutlulukla haykırır:

— Canin sağolsun be guzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hic muhim değil, tatlı canin sağolsun senin