KOTU HABER NASIL VERILIR?
İstanbul’da universitede okuyan genc kız Ankara'daki babasina telefon etmiş
— Baba, merhaba Ben Lale
— Ooooo Guzel kızım benim N'abersin bekalım?
— Hic sorma babacığım Hic keyfim yok valla
— Hayırdır? Bi sorun mu var?
Kız ağlamaya baslar; babası ise uzuntu ve meraktan kafayı yemektedir:
— N'ooldu kızım? Anlatsana
— Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş
— Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?
— Hani senin hic hoşlanmadığın esrarkeş cocuk vardı ya Ben onunla evlendim
— İyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın
— Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda cektiği cıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış
— Puuh Rezil Cıplak fotoğraf cektirdin, oyle mi?
— Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim boyle bir pu*** yapacağını
— Peki Olan olmuş artik Yarın havale ederim parayı Oğleden sonra bankaya gidip cekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları
— Sağ ol baba Eeee Şey Bir de kurtaj icin 2 milyara ihtiyacım var
Adam artik iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
— Kurtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o cocuktan sen?
— Aslında ondan değil Zenci bi cocuk vardıZaten o yuzden ayrılıyoruz ya
Adam bayılmak uzeredir Nabzı yukselir, tansiyonu duşer, artik inleyerek konuşmaktadır:
— Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar cevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya donuyorsun, yoksa kırarım bacaklarını
— İstersen hemen donebilirim babacığım Ben gecen yıl okuldan atıldım cunku
Adam masanın uzerindeki soğuk su dolu surahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını surdurebilir:
— Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adim attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendireceğim
— O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden once esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben
— Allahım, cıldıracağım Bir de cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir
— Cok pis arkadaşları vardı Bilmem artik hangisinden kapmışımdır
Gum diye bir ses duyulur Adam kısa bir sure icin kendinden gecmiştir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır
— Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecekAdresini ver bakiyim
— Mahmutpasa Karakolu’ndayım Gelirken kefalet icin de biraz para getirsin yanında
— Karakol mu?Bi de karakola mı duştun layyynnn? Ne yaptın?
— Dun kafam cok bozuktu, cok icmişim Araba kiralayıp dolaşmaya cıktım O kafayla Arnavutkoy'de kokorecci dukkanına girdim Ama neyse ki kimse olmedi Dukkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım
Adam artik iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuşturTelefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya baslar:
— Babacığım Sakin uzulme Butun bunlar bir sakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı soylemek icin aramıştım
Bunun uzerine adam sevincle ve mutlulukla haykırır:
— Canin sağolsun be guzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hic muhim değil, tatlı canin sağolsun senin
İstanbul’da universitede okuyan genc kız Ankara'daki babasina telefon etmiş
— Baba, merhaba Ben Lale
— Ooooo Guzel kızım benim N'abersin bekalım?
— Hic sorma babacığım Hic keyfim yok valla
— Hayırdır? Bi sorun mu var?
Kız ağlamaya baslar; babası ise uzuntu ve meraktan kafayı yemektedir:
— N'ooldu kızım? Anlatsana
— Murat evi terk etti Boşanmak istiyormuş
— Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?
— Hani senin hic hoşlanmadığın esrarkeş cocuk vardı ya Ben onunla evlendim
— İyi halt ettin Neyse, artik yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın
— Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda cektiği cıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış
— Puuh Rezil Cıplak fotoğraf cektirdin, oyle mi?
— Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim boyle bir pu*** yapacağını
— Peki Olan olmuş artik Yarın havale ederim parayı Oğleden sonra bankaya gidip cekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları
— Sağ ol baba Eeee Şey Bir de kurtaj icin 2 milyara ihtiyacım var
Adam artik iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:
— Kurtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o cocuktan sen?
— Aslında ondan değil Zenci bi cocuk vardıZaten o yuzden ayrılıyoruz ya
Adam bayılmak uzeredir Nabzı yukselir, tansiyonu duşer, artik inleyerek konuşmaktadır:
— Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar cevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenler Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya donuyorsun, yoksa kırarım bacaklarını
— İstersen hemen donebilirim babacığım Ben gecen yıl okuldan atıldım cunku
Adam masanın uzerindeki soğuk su dolu surahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını surdurebilir:
— Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adim attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendireceğim
— O is zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden once esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben
— Allahım, cıldıracağım Bir de cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir
— Cok pis arkadaşları vardı Bilmem artik hangisinden kapmışımdır
Gum diye bir ses duyulur Adam kısa bir sure icin kendinden gecmiştir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır
— Hemen bu aksam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecekAdresini ver bakiyim
— Mahmutpasa Karakolu’ndayım Gelirken kefalet icin de biraz para getirsin yanında
— Karakol mu?Bi de karakola mı duştun layyynnn? Ne yaptın?
— Dun kafam cok bozuktu, cok icmişim Araba kiralayıp dolaşmaya cıktım O kafayla Arnavutkoy'de kokorecci dukkanına girdim Ama neyse ki kimse olmedi Dukkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım
Adam artik iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuşturTelefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya baslar:
— Babacığım Sakin uzulme Butun bunlar bir sakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı soylemek icin aramıştım
Bunun uzerine adam sevincle ve mutlulukla haykırır:
— Canin sağolsun be guzelim, bosveeerrr Okul da neymiş? Hic muhim değil, tatlı canin sağolsun senin