iltasyazilim
FD Üye
Selamin aleykum abiler ablalarim benim yasim 17 ve bazi sorunlar yasiyorum ve bu bana cok zarar veriyor kendimi toplamak istiyorum o yuzden icimi size dokecegim cunku bunu bi insanin yuzune karsi soylemek cok zor benim fazla arkadasim yok hep yanlizim ve elimden geldigince namazimi kilmaya calsiyorum 5 vakit ama uzerimde hep bi halsizlik yorgunluk bitkinlik var boyle yasam enerjim bitik gibi Nasil anlatsam aniden canim sikiliyor boyle uzuluyorum , bu arada gurbetteyim vatanimda degilim Kendimden nefret ediyorum kendimi hic sevmiyorum kendime ne kadar bakmaya calissamda iste kendimi sevmiyorum doktor a gittim vitamin hapi verdi ama sizin farkli onerileriniz varmi neler yapmaliyim hayatim darma dagin oldu herseyi kafama takiyorum Okulda kendimi hic iyi hissetmiyorum ne yapmam lazim dualarinizi bekliyorum
bide bu olaylarin ergenlikle bi alakasi varmi yani yuzum vucudum daha gelisrmi mesela su dikkatimi cekti anlim cok kucuk ve ne bilyim bu kafama takiliyor herkesde cok acik alin var bende cok kisa boyle seyleri hep kafaya takiyorum kendimi cok assalanmis cirkin boyle goruyorum zaten cok ta dalga gectiler canimi yaktilar kalbimi kirdilar ama kendimi savunmuyorum bunun icin enerjim bile yok ugrasmak istemiyorum lutfen degerli yorumlarinizi esirgemeyiniz simdiden cok tesekkur ederim ALLAH yardimcimiz olsun ve ALLAH razi olsun
bide bu olaylarin ergenlikle bi alakasi varmi yani yuzum vucudum daha gelisrmi mesela su dikkatimi cekti anlim cok kucuk ve ne bilyim bu kafama takiliyor herkesde cok acik alin var bende cok kisa boyle seyleri hep kafaya takiyorum kendimi cok assalanmis cirkin boyle goruyorum zaten cok ta dalga gectiler canimi yaktilar kalbimi kirdilar ama kendimi savunmuyorum bunun icin enerjim bile yok ugrasmak istemiyorum lutfen degerli yorumlarinizi esirgemeyiniz simdiden cok tesekkur ederim ALLAH yardimcimiz olsun ve ALLAH razi olsun