kötü şeker pis şeker fena ve pis rüyada kediyi evden atmak ewtt bnde gecmiste yedigim haltlarından suan hatırladım bii kac seyi paylasıyım bariikotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt annemle arkadasıı aysel teyze sabahleyin aksama kadar cok hoş yemekler yaptılar aksaklık kayda değer kalabalık misafirler gelcekkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt neyse bunlar herseyi hazırladılar balkonda yaprak sarıyolar bizde aysel teyzenin kızıyla ikimiz mutfaga girdik sinsice ve tencerelerin kapagını acıp masanın üstünde duran cekirdek posetini ve kuru üzümleri yemeklere bosallttıkkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt keza et yahninin icine mercimek corbası karıstırdıkkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt kotusekerpissekerdd5c51af5fe52c3alt Big Grin bunu yaptıgımızda 7 yasındaydım galibakotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt lisede cep telefonundn sürekli polisi arayıp aloo cicegim su cicegi cıkardı ne yapabilirim vss vss seyler söyleyim kıss kıss salakca gülüp kapatıyodukkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt 6 yaslarında falan dayımın kızı zelihaylakotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt bayram arifesi evin icinde yakalamaca oynarken bi büyük baklava tepsisini devirdikkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt sonrada sokakatan bitane kedi yakalayıp eve soktuk sucu kediye atmak icinkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt itiraf ediyorum bi gün evde kimse yok bulasık yıkıyorum esimle o sıra konusuyoruz kimse bilmiyo biseyden dolayı tartısmıstıkbn bir yanlamasına sarkı söylüyorum bir yandann ahh oguz ahh yaktın bnii ulee ömrümü yedin diye söylenirkenkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt birde baktım babam kapıda kim kimi yaktı hayırdır demezmikotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt anahtarla girmis pee yer yarılsa hic düsünmeden dalardım icerikotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt ortaokula gittim sıralarda 4 arkadas ev telefonundan teyzemi arıyoruz teyzemin oglunun ismi ahmet kız arkadsı simdiki esi selinkotusekerpissekerdd5c51af5fe52c3alt Big Grin aloo teyzecim bn selin terslik yola cıkıyorum oraya gelicem teyzem yaslı ve cok iyi niyetli bilhassa kurban sectik onukotusekerpissekerdd5c51af5fe52c3alt Big Grin lakin ahmet trafik kazası gecirmis hberin yokmu kadının yüregine incektii id pff lanet bizkotusekerpissekerdd5c51af5fe52c3alt Big Grin ayyy sıkıldımkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt itiraflarıma ilerki zamanlarda devam ederim simdilik bukadar yeterkotusekerpissekerdd5c51af5fd3a24pngalt kotusekerpissekerdd5c51af5fe52c3alt Big Grin