Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kova Burcu 2008 Ağustos aylık yorumu

Kova Burcu 2008 Ağustos aylık yorumu
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kova Burcu 2008 Ağustos aylık yorumu Aşk ve İlişkiler Değişimde bulunmak, orijinal ve sıradışı bir şeyler yaşamak, hayatın rutinliğinden uzakta kalarak bir tutam olsun rahatlamak için bu yaz günlerinde çoğu birey tatilini kendi bütçesi doğrultusunda geçirmekte Umarım bütün bu saydıklarıma en çok ihtiyacı olan sizler de Ağustos ayını gönlünüzce geçiriyor ve farklılığınızla etrafınızdaki insanların yeniden dikkatini çekiyorsunuzdur Yüreğinizin içindeki coşkunun çoğalmasını dileyerek Aylık yorumunuza başlıyorum Ilk Olarak, 1 Ağustos tarihinde Aslan burcunda meydana gelecek Güneş Tutulmasının etkilerinden bahsetmek istiyorum Çünkü bu avuç içi damgasını vuracak enerjilerin içinde en önemlisi bana göre Güneş Tutulmasıdır Sizler için özellikle evlilik, önemli ilişki ve ortaklık konularında, yeni sözleşmeler, kontratlarla alakalı olarak son derece önemli bir kozmik enerjidir Bilhassa beraberlikler konusunda yeni değişimlerin işareti olan bu tutulma hayatınıza girebilecek yeni bir birey bir uçtan bir uca kendinizle barışmanızı, yüzleşmenizi ve olgunlaşmanızı sağlayacağı gibi ilişkisi olanlar için de beraberlikleri adına bir değişimin işareti olabilir Bu değişim her ikiniz için kişisel kimliklerinizi ilişkiniz içinde tamamiyle oturtmanızı ve ileriye yol alırken eksiklerinizi de birlikte tamamlamanızı sağlayıcı olabilir Bu tutulma size, ilişkinizle alakalı konularda tam olarak durduğunuz noktayı tespit etmenizde de yardımcı bir kılavuz olabilir demiştim işte bu sayede sizler aksayan yönleri ve yapılması gerekenleri dürüst, açık ve yalın bir şekilde ortaya koyabilir, ifade edebilir ve çözümleyebilirsiniz İlişkisinin sona ermesi yönünde uzun zaman önce karar almış lakin bir türlü kopmayı başaramamış ve bundan böyle herşeyi geride bırakarak yeni bir hayata başlamayı düşünen Kova mensupları için bu tutulma bir sonun başlangıcı özelliğinde olabilir Çünkü tutulmalar bulundukları alanı olanca ışıkla aydınlatır ve birey için en gerekli olanı getirirler Eğer siz beraberliğiniz için gerçekten elinizden geleni yaptıysanız ve vicdanınız rahat bir şekilde sona ermesine karar verdiyseniz bu tutulma size ne değin dürüst bir karar verdiğiniz yolunda ışık olabilir Bu Nedenle eğer bir geri dönme durumu oluşursa bilin ancak kararınızda böylece adil davranmamışsınız İlişkisi olmayanlar için bu tutulma, yeni bir değişimin rüzgarında birden karşınıza çıkabilecek bir birey tamamen kendinizin farkına tekrar varmanız ve bu kişinin size katabilecekleri baştan sona bir yaş daha olgunlaşmanız, eskisinin tüm sorunlarını geride bırakmanız yönünde bir joker kartı niteliğinde olabilir Yalnız bu tutulma karşıt evinizde meydana geleceği için, bundan daha sonra kuracağınız ilişkide eskinin yanlışlarını yapmamanız için de bu tutulma sizi epeyce bir terletici olabilir 22 Ağustos tarihine kadar etkisi sürecek Güneş gezegeninin Aslan burcu seyriyle alakalı olarak sizleri 22 Temmuz tarihinde bilgilendirmiş ve ilişki evinizde transitine başlayan Güneşin olabilecek yansımalarından laf etmiştim Gerçekte tutulma öncesinin bir habercisi anlamına da gelen bu seyir, ilişkinizle alakalı konulardaki önemli bir döneme girildiğinin belirtisiydi Şimdi yapılması gereken, Kova burcu olarak Güneşin Aslan seyrinin kuvvetli ifadesinde kendinizi bitirmek ve eksiklerinizin farkına vararak dürüst bir şekilde düzenlemeye çalışmak ve ilişkinize sahip çıkarken benliğinizi de kaybetmeden ya da bütün aksine inatlaşmadan biz olmayı başarmaktır demiş ve alt ki bu karşınızdaki kişinin Aslan burcundan biri olduğunu göstermiyor, tesadüfler hariç alt diyerek devam etmiş, burada laf konusu olan, bu süreçte partner adayınızın veya partnerinizin Güneşin ışığıyla artan egosunu size yansıtmasıdır Gerçekten burada şunu demektedir Ben güçlüyüm lakin senin gücünü de görmek istiyorum O zaman sen de bana ışığını bayrak direği ki ben de seninle tamamlanabileyim İşte bu durumda birbirinizle iki taraflı bir duyguda buluşmanız için her ikinizin de birbirinize öğretecekleri olduğunu kabul etmeniz gerekir Bu süreçte dengeleme son derece önemlidir Eğer sizin beraberliğinizde bu dönemde böyle bir dengeleme oluşmuyorsa bir taraf adaletli davranmıyor demektir O süre oturup düşünmeli ve bir karara varılmalıdır diyerek bitirmiştim Ağustos ayının hemen hemen sonlarına değin etkisi hissedilecek bu enerjiyi her tarafta andırmak istedim Lakin bana kadar Ağustos ayında ilişkiler konusunda en manâlı tesir Güneş Tutulmasıdır ve bu tutulma tüm avuç içi damgasını vurduğu gibi sizler açısından da geniş bir zamanda etkisi hissedilecek olan yeni bir oluşumun habercisidir Iş ve Kariyer Sevgili Kovalar mesleki konularda olabilecek yansımalara, kariyer evinizin yöneticisi olan Mars gezegeninin seyirleri hakkında bilgi vererek sizleri aydınlatmaya çalışacağım Bildiğiniz gibi geçtiğimiz 1 Temmuz tarihinde Başak burcunda seyrine başlayan Mars gezegeni mesleki konularda işbirliği içinde olmanız gerektiğinin göstergesiydi Sizlere bu transitle ilgili, başladığı gün bilgi vermiş ve işinizde ustalaşmak namına herşeyden önce detaylı bir şekilde ve mantıklı olacak şekilde düşünmeniz gerekir demiştim Bu enerji 31017 Temmuz tarihlerinde Satürnle kavuşum sürecine girdiği dereceler olarak gayet etkilidir Bu tarihlerde özellikle başkalarıyla düzen içinde çalışmanız menfaatiniz icabıdır Başta kendi yeteneklerinizin altını iyi çizmeniz, hatalarını ve eksiklerinizi iyi saptamanız, işinizde gelişebilmek namına bir öğrenci gibi herşeyi baştan öğrenmeye çalışmanız önemlidir bu dönemde, işinizde gereken mücadeleyi verebilmeniz ve kendinizi ispatlayabilmeniz için ilk önce pratiklik kazanmanız gerekebilir Bunun için belirtilmiş bir kurs veya eğitimden geçmeniz mümkündür Bu alanda yer alan Satürn gezegeni sizin açınızdan otoriter şahısların önemini vurgulamakta Ayrıca Satürn ikinci yöneticiniz olduğu için başarıya dışarı giden yolda, ve ılımlı bir tarzda hareket etmenizin size faydalar getirebileceğini göstermekte Dikkat etmeniz gereken bir nokta ise, sırf kendiniz namına yok, herkesin yararına olacak şekilde mesleki düzenlemelerde bulunmanızdır Yaşamınızla ilgili bir dönüşümde bulunabilmeniz için, takıntılardan, saplantılı fikirlerden ve düşüncelerden uzaktan durmanız bu dönemde çok önemli neye ihtiyacınız olduğunun veya sizin açınızdan en kayda değer konunun ne olduğunun saptanması, girişimlerinizde size ışık olacağından bunu es geçmemeniz gerekiyor Iş hayatınızda başarılı olmanızın bir başka kayda değer kıstası ise, başkalarıyla iyi ilişkilerde bulunmak, üzerinizde denetim uygulayabilecek kişilerle çatışmadan ve amacınızdan uzaklaşmadan zorunlu düzenlemeleri yapmaktır Hani bir laf vardır Bu dönem köprüyü geçene değin susmak ve sabırlı olmak anlamına gelmektedir diyerek bitirmiştim Alt fakat Mars Başak burcunda kendi doğasından epeyce uzaktan bir enerji yaysa da, meslek hayatınızla ilgili konularda yaşadığınız süreci de göz önüne alırsak ani kararlar verebileceğiniz veya benzer noktada sabitlenip kalacağınızın da göstergesi gibiydi Ağustos ayının 19 değin devam edecek bu seyir siz bu yorumları okuduğunuzda hala sürüyor olacak Yalnız bu ay, Satürn gezegeniyle kavuşumdan uzaklaştığı için baskılar daha azalmış lakin durumunuz da az çok muhakkak olabilir Mars Başak burcundaki bu seyrini bitirmesinin peşinde 19 Ağustos tarihinde yine güçsüz olduğu bir pozisyon olan Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak ve sizleri müşterek hareket etmeye devam edecek Peki ne gibi gelişmeler yaşanabilir birlikte göz atalım Başta Mars gezegeninin geçtiği yaşam evi uzun yolculukların, yayın, medya, edebiyat dünyasının, yüksek öğrenim ve hukuksal konuların tesir alanı içinde olduğundan sizlerin bu dönemde bu alanlarda iş bulma, işinizi geliştirme, kariyer sahibi almak namına çaba sarfetmenizi, karşılıklı işlerde bulunmanızı, eşiniz ya da önemli ilişkiniz tamamen birlikte hayatınızı kuracak girişimlerde bulunmanızı destekleyici olabilir Lakin unutmayalım ama, Mars terazide biraz önce söylediğim gibi pek etkili bir enerji olmadığından bu yönde hareket ederken, kararsızlıklar yaşamanız, düşünmeden fevri davranışlar göstermeniz, en ince ayrıntısına kadar planlamadan bir işe atılmanız, ben merkezci hareket etmeniz ve girişimde bulunmayı düşündüğünüz konularda parasal yönden konusunda uzman kişilerden fikir sormamanız hatalı olabilir Yani şöyle fakat, Mars gezegeni girişimde bulunmayı düşündüğünüz alanlarda size destek gibi gözükse de, sizin kesin olabilecek bu alt tesirleri de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir Yani maceracı olmamak, hayalci davranmamak, iyi araştırmak, gösterişli düşünmemek lazımdır Her ne dek bağımsız yol almak isteseniz de, bu olasılıkları göz önüne alarak atılımda bulunmaya çalışırsanız bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanız muhtemel olabilir Haklarınızı iyi gözetmeli, hukuksal yönden yapacağınız işleri incelemeli, inancınızı güçlü tutmalısınız Mars gezegeninin geçtiği yaşam evinin bir başka özelliği de göç olayını simgelemesidir Mars astrolojide tetikleyici özelliğe sahip olduğu için kişi bir hemen olan dürtüleri sonucu bulunduğu yerden başka bir yere yerleşmek ihtiyacı duyabilir Amacı keza bir değişimdir hem de bir heyecandır kimi zaman Fakat eğer sistemsiz bir şekilde karar verilir ve gidilecek yerdeki durumlar iyi denetleme edilmezse sorun yaşamanız mümkündür Eğitmenlik, mesleki ihtisas, ödev ve terfi gibi durumlar zaten beklenen durumlar olduğu için bu enerji aşağı yapılmasında bir sakınca yoktur ama ne dek olumlu gibi görünse de yine de bir takım noktalara dikkat etmeniz faydalıdır Para Konuları Sevgili Kovalar finansal konularda geçtiğimiz, 1 Temmuz tarihinde başlayan Mars Başak burcu seyri başkaları(benzeşen, iş ortaklığı)kaynaklı, banka ve güya kuruluşlardan elde ettiğiniz gelirler, tanıdık olmayan şirketlerle olan mali işleriniz, miras, vergi, sigorta mevzularında, ölüm, vasiyet, dulluk maaşı, yabancı ülke benzer para transfleri, veraset davaları, borçlarınız, iflas işlemleriniz, nafaka davalarınız gibi geniş bir yelpazeye yayılan alanlardan elde edilecek gelirlerle ilgili yaşanabilecek belirsizliklerde ilk önce sabırlı olmanız gerektiğinin işareti olarak ağırlık taşımaktaydı Sizlere lüzum günlük ve gerekse Temmuz aylıklarınızda olabilecek etkilerden söz etmiş ve Mars gezegeninin bu alandaki ilerlemesini sürdürürken, ilave kazançlar elde etmekte, şu lahza için bir sorun yokmuş gibi görünse de, sizin dürüst içe rahatsızlık yaşamanıza, yarı işler ters gidecekmiş gibi düşünmenize neden olabilir 31017 Temmuz tarihleri arasında Satürn gezegeniyle kavuşum derecesi içinde olacak Mars doğal olarak huzursuzluğun daha fazla artmasına niçin olabilir Doğal olarak bu huzursuzluk sonucunda herşeye ve her insana karşı kendinizi müdafaa etmek zorunda kalabilir, yüzleşmekte zorlandığınız konularla karşı karşıya kalabilirsiniz demiştim Oysaki bu olumsuzluklar yerine, ilk önce kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutarak, şüphe ve kuruntularınızın kökenine inerek, mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışırsanız, yakınlarınızla veya otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkilerinizi, bayağı zamanlara göre iki kat daha olumlu tutmaya çalışırsanız, yukarıdaki gibi durumlar yaşandığında keza kendinizi yalnız hissetmemiş hem de zinde bir şekilde ayakta tutmuş olursunuz Şunu unutmayınız oysa, gezegen transitlerinde yaşanan olumsuzlukların en büyük sebebi sizin hayat karşısındaki sorumluluklarınıza sahip çıkmamanız, düşüncesiz yüklerin altına elinizi sokmanız, olmayacak kişilerle bağlantıya geçerek veya tutkularınızın esiri olarak iradenize sahip çıkmamanızdan kaynaklanmaktadır Eğer siz yaşanan sıkıntıların nedenleri konusunda dürüst davranabilir ve hatalarınızdan ders alabilirseniz hiçbir gezegeninin negatif transiti sizi etkilemeyecek bilakis güçlendirecektir Bu dönemde benim önerim güveninizi kaybetmeden mali konulardaki durumunuzu tekrar bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz gerekir diyerek bitirmiştim Bu seyir 19 Ağustos tarihine kadar devam edeceği için Ağustos ayında da önemi korumakta Ama geçtiğimiz ay Satürnle olan kavuşumun engebeli enerjisi aşağı sizler de finansal konularda içinde bulunduğunuz durumu iyice gözden geçirmiş netleştirmiş ve neler yapabileceğiniz yönünde kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz 1 Ağustos Güneş Tutulması ile adım attığımız ve bütün burçların kendi hayat alanlarına göre etkisini hissetmeye başlayacakları bu süreçte Güneşin karşısında evinizde oluşu doğal olarak kontrat, kontratlar, hukuksal meseleler ve ortaklıklarla ilgili konularda olabilecek yeni gelişmelerin kimi Kovalarda finansal meselelerin yeni bir boyut kazanmasında etkili olabilir bu nedenle bu mevzularda yenilenmelerde bulunurken titiz davranmalı ve çıkarlarınızı iyi kollamalısınız Ağustos ayında parasal konularda etkin olacak diğer transitlere göze atarasak hala sürekli ve 19 Ağustos tarihine değin sürecek Mars Başak, 6 Ağustos30 Ağustos Venüs Başak 10 Ağustos29 Ağustos Merkür Başak ve 22 Ağustos22 Eylül tarihlerindeki Güneş başak burcu seyirleridir Bu transitlerin parasal kazanımlarınızla ilgili yaşam evinizin yöneticisi olan geri hareketli Jüpiterle görünümleri dolayısıyla, eviniz, aileniz, yuvanızla alakalı değişimler veya şahsen kendi özel ihtiyaçlarınız sebebiyle paraya ihtiyacınız olabileceğinin göstergesidir Bu durumda kimi süre iyimser kimi zamansa kötümser fikirler içinde olabilirsiniz Bazılarınız yeni bir yuva ayarlamak, kimileriniz konut içinde bir başkalaşım, bazılarınızda eşinizin iş durumu gibi sorunlar nedeniyle de dıştan yardım arayışında olabilirsiniz Bu koşul doğal olarak 1029 Ağustos tarihlerinde kredi başvurusu ya da öbür bir yolla görüşmelerde bulunabilir ve sıkıntılarınızı giderme yoluna gidebilirsiniz Ama görülüyor ama, iş hayatıyla ilgili konulardaki sıkıntılar veya yetersizlikler finansal yönden hareketli ama bir pek değişkenlik arzeden bir dönem geçirebileceğiniz işareti gibi Fakat 10 Ağustos tarihinde Merkür gezegeninin Başak burcu seyri sizler açısından yapılacak bir takım görüşmelerin biraz olsun umut taşıyıcı olacağını göstermekte Artı Enerjili Günler : 56101115161920212425 Zayıf Enerjili Günler : 78928293031 Yeniay : 1516 id (Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir Sizin için yeniay anlamı taşır Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır) Dolunay : 2829 (Ay gezegeninin Aslan burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır Cılız enerjidir bedenen kendinizi cılız hissedebilirsiniz) Not: Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona kadar de okumanız gerekir Bu Nedenle daha pozitif veri edinebilirsiniz Bunu önemle dikkate alınız Kaynak : Mynet Yıldızbilim  

858,542Konular
981,896Mesajlar
32,549Kullanıcılar
ahmet010Son üye
Üst Alt