Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Koxp Nedir - Koxp Hakkında Herşey

Koxp Nedir - Koxp Hakkında Herşey
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Koxp Nedir

Koxp Nedir?

Koxp'un acılımı Knight Online XP olarak karşımıza gelir Kısacası oyunda level atlamak daha iyi bir yerlere gelmek icin yardımcı olan program niteliğindedir Oyun sırasında sizin yerinize herşeyi yapan, kısacası atackmanapot hatta ve hatta canınız azaldığında otomatik olarak town atabilen oyuna kafa kaldıran bir programdır Dolayısıyla bu program illegaldir Bu tanımı sağda solda millete koxp'u iyi birşey olarak tanıtanlara yaptım Yaklaşık 2mb kadar, parayla satın alınabilecek versiyonlarıda vardırAyrıca koxp dağıtan yani ceşitli websitelerden indirilebilen versiyonlarıda var Bunların isimlerine bakarsak en başta Heaven Fire, GGKoxp, FuckKO, KoHack vs

Koxp Kullanmanın Sonucları?

Koxp'u kullanın kimse birşey diyemez fakat oyun sırasında bazı şeyleri goze almanız gerekir Bunları madde madde acıklamak gerekirse;

1 Oyundan Sınırsız Suresiz Olarak Uzaklaştırma
2 Karakterinizin Silinmesi
3 Soyulmanız Hacklenmeniz, Oyundaki Tum Mal Varlığınızın Ele Gecirilmesi
4 Ve Yiyeceğiniz Bol Bol Kufur de Cabası

Koxp'u Kimler Kullanır? Nasıl Anlaşılır?
Oncelikle reel hayat uzerinden bakalım Oyunda hırs yapmış, parasıyla bir yerlere varabileceğine inanan, hile ile kazanabileceklerini elle kazanamayacaklarına inanan kişiler kullanırAksini iddaa eden kendi dumeninin peşinde donen birisidir

1 Genelde Priestler ve Archer'lar Kullanır
2 Archer'lar Asla Gucunun Yetemeyeceği Yaratığı Bariz Şekilde Koşarken Ok Atarak Keser
3 Archer'lar Ronark Land İcerisinde Cok Uzak Mesafeden Sizlere 5'li Ok Atar
4 Priestler Otomatik Buff,Otomatik Heal ve Otomatik Cure Verir
5 Priestler Kimi Zaman Kafayı Yer ve Party Dışı İnsanlara AC VerirCure Verir
6 Diğer Karakterler Otomatik Olarak Pot Basar, Town Atar vs

Neden Koxp Party'lerinde Bulunmamalıyım?

Ban yeme olasılığınız yuksek, ayrıca iki arada bir derede kalırsınız Koxp kullananların arasındaysanız, hic birşeyi inkar etme hakkınız yoktur Asla ve asla ben kullanmıyorum onlar kullanıyor diyemezsiniz Eğer boyle durumlara girmek istemiyorsanız, koxp party'lerine de girmeyeceksiniz

Koxp Kullandım Banlandım?

Koxp'un illegal bir program olduğunu soylemiştik

Koxp Kullandım Soyuldum?

Koxp'u Yuklerken Acarken kimse soyulmayacaksınızdemedi Kimse sorumluluk almaz Bu sorumluluk yine size aittir

Konunun amacına gelirsek,

Koxp'un gerekli birşey olduğunu savunanlar, bu oyunun amacının sadece 83 lvl'ı tamamlayıp birilerini hırs adına oldurmek olmamalıdır Keyifli zaman gecirmekbaşlığı altında kurulmuş bir oyundur Kısacası oyunda ne yapıyorsanız kendiniz icin yapıyorsunuz Oyunu hakkıyla oynayanların sayısı gun gectikce azalıyor Bırakanlar bu oyundan nasibini alanlardır

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt