Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Köy Tavuklu Diyet Tabağı

Köy Tavuklu Diyet Tabağı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Köy Tavuklu Diyet Tabağı Tarifi İçin Malzemeler

*3 köfte büyüklüğü kadara köy tavuğu göğsü (evin diğer fertleri de olduğu için ben bütün olarak pişirdim dilerseniz but bölümünü de kullanabilirsiniz )
*Su
*Tuz
*1 tane küçük boy patates

Sos için;

*1 domates
*1 tatlı kaşığı salça
*Biraz su
*Tuz
*1 tane sarımsak
*İstediğimiz baharatlar ben nane ve kırmızı biber kullandım

Salata için;

*1 salata
*1 domates
*Yarım havuç
*Yarım turp
*23 dal kıvırcık
*Limon
*Hakiki zeytinyağı
*Azcık tuz

Köy Tavuklu Diyet Tabağı Tarifi Yapılışı Köy tavuğu düdüklü tencereye alınır ve üzerine soğuk su koyulur tavuk ole aynı boyda olarak şekilde üzerinde geçebilir Köy tavuğu pişmesi biraz uzun süren bir et ben düdüklüde kaynamaya başladıktan sonra 1 saat kadar pişirdim 45 dk kadarda pişebilir tavuğunuz etinin sertliğine bağlı Köy tavuğu normal tavuklardan daha lezzetli ve yararlı oluyor ben çok seviyorum o yüzden tavsiye ederim*Bir yandan da patatesi uzun uzun doğradım suda içine biraz tuz atarak haşladım Aslında diyette patates yasak ama bazen kaçamaklar yapıyorum Daha sonra salata malzemelerini doğrayıp soslarını da koyup hazırladım sos için domatesi incecik doğrayın salçayı da içine alin ben yağ kullanmadım biraz su koydum içine pişsin diye daha sonrada sarımsak ve baharatları ekleyip biraz daha kavurudum ve sosta hazır daha sonra ben resimdeki gibi bir tabak yaparak yanında da ev yapımı yoğurtla güzelce yedim sizlere de afiyet olsun

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt