Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Köy ve şehir hayatı arasındaki farklar ingilizce

Köy ve şehir hayatı arasındaki farklar ingilizce
0
690

Similar threads

Arkadaşlar ingilizce odevim varKonusu:KOY VE ŞEHİR YAŞAMI ARASINDAKİ FARKLAR İNGİLİZCE OLARAKŞimdiden teşekkurler ACİLLLLL
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Iyi günler danisma Iyi günler bugün nereden bilet alabiliriz ? Yalnızca Taksim ve havalimani açık bugün Anladım Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim ? Semiha Yanki Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim ? (Sabiha Gökçen seslenmek istiyor ) Diyarbakır'a yer var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İngiltere Nüfusu kaçtır İngilterenin Dini nedir İngilterenin dili nedir İngiltere'de Nüfus Dil ve Din NÜFUS Birleşmiş Krallık, 58 milyonluk nüfusu ile tüm dünyada 17 sırada yer almaktadır 1901 yılındaki 38 milyonluk nüfusu ile kıyaslandığında Birleşik Krallık bugün çok daha kalabalık bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Yüksek Teknoloji Enstitüsü İzmir İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, özellikle teknoloji alanlarında ileri düzeyde araştırma, eğitim, öğretim, imal, yayınlama ve danışmanlık yapmak üzere 1992 yılında kurulan iki yüksek teknoloji enstitüsünden birisi Kuruluş amacı gereği ağırlıklı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Ahmet Altıparmak kimdir?,Ahmet Altıparmak Biyografisi ,Antalya Valisi DrAhmet ALTIPARMAK Kimdir Biyografisi DrAhmet ALTIPARMAK Kırşehir ’de doğdu Ilk, orta ve lise eğitimini benzer şehirde tamamladı 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ’nden mezun oldu 1987...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt