Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koynunda Uyut Beni

Koynunda Uyut Beni
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Koynunda Uyut Beni Dut dallarında uyuduğum geceler Arama beni diyorum daha çok özlüyorum Isınayım diye çevreme ördüğüm kozalar Hırpalama, sarsma diyorum içinde uyuyorum Renkli kanatlarımı rüzgara açtığım sabahlar Kovalama, gelme peşimden diyorum sadece uçuyorum Geldim Yüreğine değmek istiyorum Ellerim çok soğuk Gümüş toplamışım akarsu kıyısında sabaha değin Üşütmekten korkuyorum Kanatlarımı süslemişim dolunaya Gör beni Bırakıp gitmek istemiyorum Geldim Gözlerinde gezmek istiyorum Ayaklarım çok soğuk Kar çiçekleriyle uyumuşum sabaha aleyhinde Üşütmekten korkuyorum Saçlarımı süslemişim dolunaya Anla beni Unutup gitmek istemiyorum Korkuyorum çiçek Biliyorum EKSIK sonra gece gelecek Kaç gün ömrüm vardı benim Ben kaçıncı günümdeyim Çağırma çiçek Bu gece herşey bitecek Özünde dudaklarımın izi var mı hala Yapraklarında ayaklarımın sesi Kanat çırpışım uçuruyor mu hala polenlerini Çiçek Geldim En iyisi sen bu gece Koynunda uyut beni  

858,496Konular
982,412Mesajlar
30,228Kullanıcılar
batalmiracSon üye
Üst Alt