Kozadakİ Kelebek Bir gün, bir kozada küçük bir delik açıldı ve bir adam bedenini bu minicik delikten çıkarmaya çalışan kelebeği saatlerce seyretti Sonradan, kelebek sözde daha pozitif ileri gitmek istemiyormuş gibi durdu Yarı,ilerleyebileceği değin ilerlemişti ve artık daha artı ilerleyemiyordu Ve adam, kelebeğe takviye etmeye karar verdi Eline bir makas aldı ve kozayı keserek deliği büyüttü Kelebek kolayca dışarı çıktı Ama bedeni iri ve kanatları kuru ve buruşuktuAdam, kelebeği izlemeye devam etti, çünkü zamanla kanatlarının büyüyüp bedenini taşıyabilecek dek genişleyebileceğini umut ediyordu Lakin bu olmadı! Gerçekte, kelebek ömrünün geri kalanını o iri bedeni ve kuru, dolgun kanatları ile etrafta sürünerek geçirdi Uçmayı hiç başaramadı Adamın bu aceleci iyiliği içinde anlayamadığı, bu kısıtlayıcı kozanın ve kelebeğin o minicik delikten dışarı çıkmak için verdiği mücadelenin, kelebek için gerekli olduğuydu, çünkü bu, Tanrı'nın, hayat sıvısının kelebeğin bedeninden kanatlarına doğru akmasını sağlamak için bulduğu yoldu,böylece kelebek kozadan kurtulduğu anda uçmaya hazır olabilecektiBazen mücadeleler, hayatımızda bütünüyle lüzum duyduğumuz şeylerdir Eğer Tanrı, hayatımıza hiçbir engelle karsılaşmadan devam etmemize izin verseydi sakat kalırdık Şimdi ve sonra olabileceğimiz kadar zinde olmazdık Katiyen uçamazdık Zor istedim Ve Tanrı, beni enerjik yapmak için karşıma zorluklar çıkardı Akıllılık istedim Ve Tanrı bana çözmek için sorunlar verdi Zenginlik istedim Ve Tanrı niyetlenmek için bana beyin ve kuvvetli kaslar verdi Cesaret istedim Ve Tanrı üstesinden gelmem için bana tehlike verdi Sevgi istedim Ve Tanrı takviye etmem için sorunlu ırk verdi İyilik istedim Ve Tanrı bana fırsatlar verdi İSTEDİĞİM HİÇBİR ŞEYİ ELDE ETMEDİM… FAKAT İHTİYACIM OLAN HER ŞEYİ ELDE ETTİM…