iltasyazilim
FD Üye
Közlenmiş Biber Çorbası (Arnavut Usulü) Tarifi İçin Malzemeler
*45 adet kırmızı biber (Ben kavanozda kullandım)
*2 domates
*1 soğan
*2 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı un
*1 et bulyonu
*45 su bardağı su
*2 yemek kaşığı labne, krema veya kaymak
*1 yemek kaşığı tereyağ
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Karabiber
*Tuz
Közlenmiş Biber Çorbası (Arnavut Usulü) Tarifi Yapılışı Soğan ve sarımsağı yemek lik doğrayın ve tereyağ, sıvı yağ ile kavurun
Unu ekleyin ve hafif kavurun
Küp küp doğranmış biberler ve domatesleri ekleyin biraz daha kavurun
Bulyonu ve suyu ekleyin
Karabiber ve tuzu da
1520 dakika arası pişirelim En son labne yi ekleyin ve mikser ile karıştırın
Üzerine dilerseniz rendelenmiş kaşar ile servis edebilirsiniz
*45 adet kırmızı biber (Ben kavanozda kullandım)
*2 domates
*1 soğan
*2 diş sarımsak
*1 yemek kaşığı un
*1 et bulyonu
*45 su bardağı su
*2 yemek kaşığı labne, krema veya kaymak
*1 yemek kaşığı tereyağ
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*Karabiber
*Tuz
Közlenmiş Biber Çorbası (Arnavut Usulü) Tarifi Yapılışı Soğan ve sarımsağı yemek lik doğrayın ve tereyağ, sıvı yağ ile kavurun
Unu ekleyin ve hafif kavurun
Küp küp doğranmış biberler ve domatesleri ekleyin biraz daha kavurun
Bulyonu ve suyu ekleyin
Karabiber ve tuzu da
1520 dakika arası pişirelim En son labne yi ekleyin ve mikser ile karıştırın
Üzerine dilerseniz rendelenmiş kaşar ile servis edebilirsiniz