Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Közlenmiş Biber Salatası Tarifi

Közlenmiş Biber Salatası Tarifi
0
96

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sizlere fantastik bir tanım belirlemek istiyorum bayanlar közlenmiş kırmızı biber ile inanılmaz bir salata yapabilirsiniz nasılmı diye siz sormadan ben derhal tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorumHem çok dinç keza fazla pratik çok beğeneceksiniz bu slaatayı mutlaka denemenizi öneriyorum

Ilk Kez sizlere zorunlu olan malzemeleri planlamak istiyorum bayanlar:

Kırmızı Közlenmiş Biber Salatası Malzemeleri: Kırmızı biberbiraz zeyntinyağı ve sarımsak

Salatamızın Hazılanışı

Birinci adımda önce biberlerimizi ocağın üzerine koyuyoruz kabukları kararıncaya dek uygunca közlüyoruzKözlenen biberleri daha sonra sonra folyoya sarın bunu yapmamızdaki maksat fazla daha kolay soyulmasıdır

Arkasında biberleri dürüstçe soyun ve saplarını emin uzun uzun şeritler halinde uygunca doğrayınSon olarak yapmanız gereken şey sarımsakları halka halka doğrayın ve yağda kavurun biberlerin üstüne bu sosu dökün Sağlık Durumu Olsun

Yukarıda bahsettiğim gibi böylece değilmi bayanlar keza fazla kolay hemde fazla nefis sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum

ALT :wwwlarcomupluploadskozlenmisbibersalatasi791kozlenmisbibersalatasi791ALT *

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt