nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Sizlere fantastik bir tanım belirlemek istiyorum bayanlar közlenmiş kırmızı biber ile inanılmaz bir salata yapabilirsiniz nasılmı diye siz sormadan ben derhal tarifimi sizlerle paylaşmak istiyorumHem çok dinç keza fazla pratik çok beğeneceksiniz bu slaatayı mutlaka denemenizi öneriyorum
Ilk Kez sizlere zorunlu olan malzemeleri planlamak istiyorum bayanlar:
Kırmızı Közlenmiş Biber Salatası Malzemeleri: Kırmızı biberbiraz zeyntinyağı ve sarımsak
Salatamızın Hazılanışı
Birinci adımda önce biberlerimizi ocağın üzerine koyuyoruz kabukları kararıncaya dek uygunca közlüyoruzKözlenen biberleri daha sonra sonra folyoya sarın bunu yapmamızdaki maksat fazla daha kolay soyulmasıdır
Arkasında biberleri dürüstçe soyun ve saplarını emin uzun uzun şeritler halinde uygunca doğrayınSon olarak yapmanız gereken şey sarımsakları halka halka doğrayın ve yağda kavurun biberlerin üstüne bu sosu dökün Sağlık Durumu Olsun
Yukarıda bahsettiğim gibi böylece değilmi bayanlar keza fazla kolay hemde fazla nefis sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
ALT :wwwlarcomupluploadskozlenmisbibersalatasi791kozlenmisbibersalatasi791ALT *
Ilk Kez sizlere zorunlu olan malzemeleri planlamak istiyorum bayanlar:
Kırmızı Közlenmiş Biber Salatası Malzemeleri: Kırmızı biberbiraz zeyntinyağı ve sarımsak
Salatamızın Hazılanışı
Birinci adımda önce biberlerimizi ocağın üzerine koyuyoruz kabukları kararıncaya dek uygunca közlüyoruzKözlenen biberleri daha sonra sonra folyoya sarın bunu yapmamızdaki maksat fazla daha kolay soyulmasıdır
Arkasında biberleri dürüstçe soyun ve saplarını emin uzun uzun şeritler halinde uygunca doğrayınSon olarak yapmanız gereken şey sarımsakları halka halka doğrayın ve yağda kavurun biberlerin üstüne bu sosu dökün Sağlık Durumu Olsun
Yukarıda bahsettiğim gibi böylece değilmi bayanlar keza fazla kolay hemde fazla nefis sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum
ALT :wwwlarcomupluploadskozlenmisbibersalatasi791kozlenmisbibersalatasi791ALT *