iltasyazilim
FD Üye
Közlenmiş Biber Sandal Tarifi İçin Malzemeler
*Kişi sayısına göre kırmızı biber (Ben 4 tane kullandım)
*1 tane patlıcan
*1 kabak
*1 büyük patates
Sos için;
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*12 tatlı kaşığı domates salçası
*12 tatlı kaşığı biber salçası
*1 domates
*1 diş sarımsak
*tuz
*karabiber
Közlenmiş Biber Sandal Tarifi Yapılışı Biberleri yıkayıp fırında 200 derecede közleyin Arada çevirmeyi unutmayın Közlendikten sonra kabuklarını soyun Ve servis edeceğiniz tabağa yerleştirin Bıçakla ortadan bir çizik atın Bütün sebzeleri küp küp doğrayıp sıvı yağda kızartın Kızartılmış sebzeleri bir kabın içine koyun Sos için, bir küçük tavada kabuğu doğranmış domatesi ve sarımsağı sıvı yağın içinde pişiriyoruz (Domates özünü dökene kadar) Salçaları ilave edip 12 dakika daha pişiriyoruz Tuz ve karabiber ekleyip altını kapatıyoruz Ve bu sosu kızartılmış sebzelerin üzerine döküp karıştırıyoruz Soslanmış sebzeleri biber sandallarının içine eşit olarak paylaştırıyoruz Ve en son doğranmış maydanoz gezdiriyoruz İsterseniz yoğurtla da tüketebilirsiniz, enfes oluyor Afiyet olsun
*Kişi sayısına göre kırmızı biber (Ben 4 tane kullandım)
*1 tane patlıcan
*1 kabak
*1 büyük patates
Sos için;
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*12 tatlı kaşığı domates salçası
*12 tatlı kaşığı biber salçası
*1 domates
*1 diş sarımsak
*tuz
*karabiber
Közlenmiş Biber Sandal Tarifi Yapılışı Biberleri yıkayıp fırında 200 derecede közleyin Arada çevirmeyi unutmayın Közlendikten sonra kabuklarını soyun Ve servis edeceğiniz tabağa yerleştirin Bıçakla ortadan bir çizik atın Bütün sebzeleri küp küp doğrayıp sıvı yağda kızartın Kızartılmış sebzeleri bir kabın içine koyun Sos için, bir küçük tavada kabuğu doğranmış domatesi ve sarımsağı sıvı yağın içinde pişiriyoruz (Domates özünü dökene kadar) Salçaları ilave edip 12 dakika daha pişiriyoruz Tuz ve karabiber ekleyip altını kapatıyoruz Ve bu sosu kızartılmış sebzelerin üzerine döküp karıştırıyoruz Soslanmış sebzeleri biber sandallarının içine eşit olarak paylaştırıyoruz Ve en son doğranmış maydanoz gezdiriyoruz İsterseniz yoğurtla da tüketebilirsiniz, enfes oluyor Afiyet olsun