Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Közlenmiş biber ve karidesli, levrekli pappardelle

Közlenmiş biber ve karidesli, levrekli pappardelle

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Közlenmiş biber ve karidesli, levrekli pappardelle tarifi için malzemeler
Malzemeler

300 gr temizlenmiş iri doğranmış levrek fileto
150 gr kiraz domates
Beyaz şarap
300 gr temizlenmiş veya dondurulmuş taze karides
2 kırmızı soğan
1 avuç ince doğranmış frenk soğanı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 dilimlenmiş meksika biberi
1 diş sarımsak
¼ demet ince doğranmış maydanoz
4 jülyen doğranmış közlenmiş renkli biber
550 gr pappardelle makarna
Kapari çiçeği
Tuz
Beyaz toz biber
Süslemek için

Frenk maydanozu
Közlenmiş biber ve karidesli, levrekli pappardelle hazırlanışı
Sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın Karidesleri soteleyip tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın Karidesleri tavadan alın Levrekleri tuzla tatlandırın ve 23 dakika pişirip tavadan alın Ayrı bir tavada zeytinyağında ince doğranmış kırmızı soğan, sarımsak, frenk soğanı, közlenmiş biber ve kiraz domatesleri soteleyin Beyaz şarap, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırdıktan sonra kaparileri ve meksika biberlerini ekleyin Karides ve balığı ilave edin Haşlanmış pappardelle makarnayı da aynı tavaya aktarıp 12 dakika daha çevirip ocaktan alın Servis tabağına alın Frenk maydanozla süsleyip sıcak servis yapın

LEZZETCOM

 
858,496Konular
981,641Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt