Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası

Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası Tarifi İçin Malzemeler

*4 adet kırmızı biber (benim biberlerimin boyutu büyüktü)
*Zeytinyağı
*Limon
*Tuz
*Maydanoz

Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası Tarifi Yapılışı Kırmızı biberleri yıkayıp kurutup köz tavası, ocak ya da fırında közlüyoruz Siyahlaşan yerlerini temizleyip küp küp ya da istediğimiz büyüklükte doğrayıp servis tabağımıza alıyoruz Zeytinyağı, sıktığımız limon suyunu tuzunu ekleyip harmanlıyoruz Maydanoz ile süslüyoruz Basit ama leziz bir meze Afiyet olsun

Similar threads

Mısırlı Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası Tarifi İçin Malzemeler *34 adet büyük kapya biber *1 su bardağı haşlanmış mısır taneleri (veya konserve mısır) Sosu İçin: *1’er tatlı kaşığı dolusu, nar ekşisi, limon suyu, sirke *Tuz *23 yemek kaşığı veya daha fazla zeytinyağı *2 diş rende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler *56 adet patlıcan normal boyda *3 adet yeşil biber *1 adet orta boy kuru soğan *2 diş sarımsak *45 dal yeşil soğan *5 dal maydanoz *Yağ *Tuz *Sirke *Limon Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi Yapılışı Patlıcanlarımızı közlüyoruz (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Közlenmiş Patlıcan Ve Biber Salatası Tarifi İçin Malzemeler *Ben hazır konserve kavanoz kullandım *Yarım kavanoz közlenmiş patlıcan (250 gram) *2 adet közlenmiş kırmızı biber *1 yemek kaşığı zeytinyağı *5 6 damla limon Közlenmiş Patlıcan Ve Biber Salatası Tarifi Yapılışı Közlenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Közlenmiş Biber Salatası Tarifi İçin Malzemeler **4 – 5 adet közlenmiş kırmızı biber **1 adet kuru soğan **1 adet taze yeşil biber **Zeytinyağı *Maydanoz, limon, tuz Közlenmiş Biber Salatası Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri doğrayınKarıştırınHarmanlayınBu kadar
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası Tarifi İçin Malzemeler *3 4 tane közlenmiş kırmızı biber *3 yemek kaşığı yoğurt *2 diş sarımsak *2 yemek kaşığı sıvı yağ *Nane *Pulbiber Közlenmiş Kırmızı Biber Salatası Tarifi Yapılışı Biberlerimizi fırında közlüyoruz, benim dolabımda vardı yazdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt