iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
*4 adet patlıcan
*34 diş sarımsak
*45 yemek kaşığı yoğurt
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*Tuz
Hazırlanışı
*
*Patlıcanları fırında kabukları yumuşayana kadar (yaklaşık 30 dakika) pişirin**Soğumasını bekleyin ve kabuklarını soyun
*Kabuklarını soyduktan sonra küçük parçalara ayırın ve bıçak yardımıyla iyice ezin*Daha sonra hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu, tuzu ve zeytinyağı katarak iyice karıştırın
*Dilerseniz taze nane ile süsleyerek servis yapabilirsiniz
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *AFİYET OLSUN…
*4 adet patlıcan
*34 diş sarımsak
*45 yemek kaşığı yoğurt
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*Tuz
Hazırlanışı
*
*Patlıcanları fırında kabukları yumuşayana kadar (yaklaşık 30 dakika) pişirin**Soğumasını bekleyin ve kabuklarını soyun
*Kabuklarını soyduktan sonra küçük parçalara ayırın ve bıçak yardımıyla iyice ezin*Daha sonra hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu, tuzu ve zeytinyağı katarak iyice karıştırın
*Dilerseniz taze nane ile süsleyerek servis yapabilirsiniz
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *AFİYET OLSUN…