iltasyazilim
FD Üye
Közlenmiş Sebzelerden Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler
*2 kg patlıcan
*2 kg yeşil biber
*2 kg kapya biberi
*3 kg domates
*23 adet kuru soğan
*2 baş sarımsak
*1 yemek kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı zeytinyağı
*12 su bardağı sirke
Közlenmiş Sebzelerden Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı
Tüm sebzeleri fırında 200 C° de közlüyoruz Soğanın kabuğunu soyup 4 e böldükten sonra fırına koyuyoruz Sarımsakları kabuklu olarak diş diş koyun Patlıcanın kabuğunu soyup mutfak robotundan geçiriyoruz ve bir tencere içine boşaltıyoruz Kapya biberlerinin ve domateslerin de kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz Onları da tencereye ilave ediyoruz Son olarak közlenmiş soğan ve dışını soyduğumuz sarımsakları da ilave edip robottan geçiriyoruz Tüm malzemeleri robottan geçirdiğimize göre hepsini tencereye ekleyip ocağın altını açıyoruz Yağını tuzu ve şekeri ekleyip bi taşım kaynatıyoruz kaynamaya başladıktan sonra sirkesini de katıp ocağın altını kapatıyoruz Sıcak olarak kavanozlara dolduruyoruz Ters çevirip 1 gece böyle bekletip ertesi gün düz çevirebilirsiniz Artık yemeye hazır
*2 kg patlıcan
*2 kg yeşil biber
*2 kg kapya biberi
*3 kg domates
*23 adet kuru soğan
*2 baş sarımsak
*1 yemek kaşığı tuz
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı zeytinyağı
*12 su bardağı sirke
Közlenmiş Sebzelerden Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı
Tüm sebzeleri fırında 200 C° de közlüyoruz Soğanın kabuğunu soyup 4 e böldükten sonra fırına koyuyoruz Sarımsakları kabuklu olarak diş diş koyun Patlıcanın kabuğunu soyup mutfak robotundan geçiriyoruz ve bir tencere içine boşaltıyoruz Kapya biberlerinin ve domateslerin de kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz Onları da tencereye ilave ediyoruz Son olarak közlenmiş soğan ve dışını soyduğumuz sarımsakları da ilave edip robottan geçiriyoruz Tüm malzemeleri robottan geçirdiğimize göre hepsini tencereye ekleyip ocağın altını açıyoruz Yağını tuzu ve şekeri ekleyip bi taşım kaynatıyoruz kaynamaya başladıktan sonra sirkesini de katıp ocağın altını kapatıyoruz Sıcak olarak kavanozlara dolduruyoruz Ters çevirip 1 gece böyle bekletip ertesi gün düz çevirebilirsiniz Artık yemeye hazır