Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Közlenmiş Sebzelerle Ezme

Közlenmiş Sebzelerle Ezme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Közlenmiş Sebzelerle Ezme Tarifi İçin Malzemeler

*3 tane patlıcan
*1 tane kırmızı biber
*3 tane biber
*12 tane domates
*3 diş sarımsak
*maydanoz
*zeytinyağı , tuz
*1 yemek kaşığı salça
*1 tatlı kaşığı sumak
*1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

Közlenmiş Sebzelerle Ezme Tarifi Yapılışı cahidejibeğin sayfasından alıp denediğim bir tariftir Ortalama malzemeleri yazdım benim biberlerim ve domateslerim küçük olduğu için kendi kullandığım sayıyı belirtmedim 2 fotoğrafta kullandığım malzemeler mevcuttur
Folyo serdiğimiz fırın ızgarasına patlıcanları, biberleri ve domatesleri koyuyoruz Fırında ızgara konumunda közlüyoruz yada farklı bir şekilde közleyebilirsiniz Üzeri kızarmaya başlayınca özellikle patlıcanların diğer tarafını çeviriyoruz Bıçakla yumuşayıp yumuşamadıklarını kontrol edebilirsiniz Yumuşamışlarsa pişmiş demektir
közlenen malzememiz soğuyunca kabuklarını soyuyoruz Maydanoz, sarımsak ve soğanı da ilave ederek rondodan geçiriyoruz Karıştırma yapacağımız büyüklükte bir kaba alıyoruz Baharatları, zeytinyağını, salçasını ve tuzunu ilave ederek karıştırıyoruz Servis tabağına alarak servis yapıyoruz Afiyet olsun…

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt