Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

KPSS ertelendi!

KPSS ertelendi!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
KPSS ertelendi! kpss ertelendi 26 ekim kpss KPSS ertelendi! 26 Eylül'de yapılacak olan KPSS ön lisans ve Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ertelendi Öğrenci Seçme ve Koyma Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010'da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına karşın Millet Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 1819 Eylül'de gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı (TUS) erteledi Edinilen bilgiye göre, ÖSYM kadar 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010KPSS OrtaöğretimÖnlisans sınavı ile 1819 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi Ertelemeye sebep olarak “11 Temmuz 2010'da lisans mezunlarına karşın yapılan KPSS'de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği yönündeki iddialar üstüne kamuoyunda oluşan endişelerin giderilmesi gösterildi Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor  

Similar threads

Sınav mesajları Diyarbakır'dan Sınav mesajları Diyarbakır'dan KPSS'den sonradan Yükseköğretime Geçiş Sınavı da mercek aşağıda Bir Takım matematik sorularının cevaplarının telefon mesajıyla 108 kişiye gönderildiği ortaya çıkarıldı Güncelleme:07 Eylül 2010 12:00...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
KPSS İçin Yeni Tatbik ÖSYM'den KPSS için yeni başvuru ÖSYM ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği sınavı ikiye ayırdı Öğrenci Seçme ve Yerleşme Merkezi (ÖSYM) ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği Ulus Personeli Seçme Sınavı'nı (KPSS) ikiye ayırdı ÖSYM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ÖSYM: Sorular her tarafta hazırlanacak ÖSYM: Sorular tekrar hazırlanacak ÖSYM, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sorularının sızdırıldığına dair hiçbir bulgunun olmadığını bildirdi Güncelleme:07 Eylül 2010 11:50ÖSYM Başkanlığı, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sorularının sızdırıldığına dair...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
2010 sınav takvimi ÖSYM gelecek yıl kamuya personel alımı için lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için KPSS düzenleyecek İşte önümüzdeki 2010'da yapılacak sınavların uygulama ve yapılacağı tarihler: Üniversiteye giriş için birincil faz olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İşte 2019 ÖSYM Sınav Takvimi Bilgileri! 2019 ösym sınav takvimi, 2019 ösym sınavları, ösym sınavları 2019 Sevgili melekler, Öğrenci Seçme ve Yerleştirm Merkezi, 2019 yılı için de ÖSYM tarafından yapılacak olan sınvaların tarihlerini açıkladı Buna göre ÖSYM 2019 sınav takvimi şöyle 9930...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt