Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KPSS İçin Yeni Uygulama

KPSS İçin Yeni Uygulama
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
KPSS İçin Yeni Tatbik ÖSYM'den KPSS için yeni başvuru ÖSYM ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği sınavı ikiye ayırdı Öğrenci Seçme ve Yerleşme Merkezi (ÖSYM) ortaöğretim ve ön lisans öğrencilerinin Eylül'de gireceği Ulus Personeli Seçme Sınavı'nı (KPSS) ikiye ayırdı ÖSYM Başkanlığı, KPSS ortaöğretimönlisans için tatbik yapan namzet sayısının fazla oluşu ve bazı sınav merkezlerinde sınava girecek namzet sayısının sınav merkezinin kapasitesinin çok üstünde olması sebebiyle, sınavın ortaöğretim ve önlisans düzeyinde iki farklı oturumda yapılmasına karar verdi ÖSYM kadar yapılan açıklamada, söz konusu sınava ortaöğretim düzeyinde girecek adaylar için sınavın 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 930'da, önlisans düzeyinde girecek adayların ise 21 Eylül 2008 Pazar günü saat 1430'da yapılacağı duyuruldu internethabercom  

Similar threads

KPSS ertelendi! kpss ertelendi 26 ekim kpss KPSS ertelendi! 26 Eylül'de yapılacak olan KPSS ön lisans ve Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ertelendi Öğrenci Seçme ve Koyma Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010'da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına karşın Millet Personeli Seçme Sınavı (KPSS)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
2019 KPSS Başvuruları 8 Temmuz'da Başlıyor! 2019 kpss imtihan kullanım, kpss imtihan başvuru formu 2019, kpss başvuru 2019 Binlerce memur adayının ilgiyle beklediği 2019 Önlisans Ortaöğretim KPSS tatbik tarihi açıklandı Peki 2019 KPSS dilekçe tarihleri ne vakit, KPSS başvuruları ne vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
KPSS 2019 İçin Başvurular Başladı 2019 kpss uygulama tarihi 2019 kpss dilekçe ne zaman Sevgili melekler, KPSS maratonu için başvurular başladı Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2019 Millet Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları başladı Başvurular, 4 Temmuz 2019 tarihine değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ulus Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak KPSS, Imtihan, dilekçe yapan namzet sayısının artı oluşu ve sınava gireceklerin sayısının bir takım imtihan merkezlerinin kapasitesinin çok üzerinde olması sebebiyle ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde iki bambaşka oturumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
İşte 2019 ÖSYM Sınav Takvimi Bilgileri! 2019 ösym sınav takvimi, 2019 ösym sınavları, ösym sınavları 2019 Sevgili melekler, Öğrenci Seçme ve Yerleştirm Merkezi, 2019 yılı için de ÖSYM tarafından yapılacak olan sınvaların tarihlerini açıkladı Buna göre ÖSYM 2019 sınav takvimi şöyle 9930...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,913Kullanıcılar
DerieriSon üye
Üst Alt