iltasyazilim
FD Üye
KPSS Ortaöğretim Imtihan Sonuçları Açıklandı
KPSS Ortaöğretim Ve Önlisans Imtihan Sonuçları Açıklandı
KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları açıklandı Sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz
ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, 2223 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan 2019KPSS OrtaöğretimÖnlisans sınavlarının değerleme işlemleri tamamlandı Adaylar, imtihan sonuçlarını, internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek Sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek
Sınav sonuçlarınızı öğrenebilmek için Tıklayın *
KPSS Ortaöğretim Ve Önlisans Imtihan Sonuçları Açıklandı
KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları açıklandı Sonuçlara ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz
ÖSYM'den yapılan açıklamaya kadar, 2223 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan 2019KPSS OrtaöğretimÖnlisans sınavlarının değerleme işlemleri tamamlandı Adaylar, imtihan sonuçlarını, internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek Sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek
Sınav sonuçlarınızı öğrenebilmek için Tıklayın *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.