Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KPSS Ortaoğretim Sınav Sonucları

KPSS Ortaoğretim Sınav Sonucları
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
KPSS Ortaoğretim Sınav Sonucları Acıklandı

KPSS Ortaoğretim Ve Onlisans Sınav Sonucları Acıklandı

KPSS ortaoğretim ve onlisans sınav sonucları acıklandı Sonuclara OSYM'nin internet sitesinden ulaşabilirsiniz

OSYM'den yapılan acıklamaya gore, 2223 Eylul 2019 tarihlerinde yapılan 2019KPSS OrtaoğretimOnlisans sınavlarının değerlendirme işlemleri tamamlandı Adaylar, sınav sonuclarını, internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle oğrenebilecek Sonuc belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gonderilmeyecek

Sınav sonuclarınızı oğrenebilmek icin Tıklayın

Similar threads

KPSS 2019 sınav sonucları acıklandı 2019 Lisans KPSS sınav sonucları 2019KPSS Lisans Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlandı KPSS 2019 Sınav sonuclarına OSYM'nin internet adresinden ulaşılabilir Adaylar sınav sonuclarını belirtilen internet adresinden TC kimlik numaraları ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Memur olmak icin calışan ve belirli periyotlarla yapılan sınavlara giren binlerce aday sabırsızlıkla başvuruların başlamasını bekliyor OSYM tarafından yapılan acıklamada 2019 yılında yapılacak olan KPSS sınav tarihleri duyuruldu Acıklamaya gore sınavların tarihleri şu şekilde 2019KPSS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
KPSS1 Yerleştirme Sonucları 2019, 2019 kpss 1 yerleştirme sonucu Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına yerleştirme İşlemleri KPSS 20191 Yerleştirme Sonucları acıklandı Sonuclara konunun devamında ulaşabilirsiniz Kamu Gorevlerine ilk kez Atanacaklar İcin Yapılacak olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
Tus sonbahar donemi sınav sonucları 2019 Tus Sonbahar donemi 2019 sınav sonucları OSYM'den yapılan acıklamada, 25 Eylul 2019 tarihinde iki oturumda yapılan 2019TUS Sonbahar Donemi Sınavı'nın değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi Acıklamaya gore, sınav sonucları bugun saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
2019 KPSS ortaoğretim son başvuru tarihi 2019 KPSS onlisans başvuruları ne zaman bitiyor 18 Haziran'da başlayan KPSS Ortaoğretim ve on lisans başvuru suresi, 11 Temmuz 2019 'de sona erecek Sınav, 23 Eylul Pazar gunu, sabah ve oğleden sonra olmak uzere iki oturumda yapılacak Adaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt