Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kpss sınavı için kitap önerileri selamlar kpss sınavına hazırlanıyorum bunun için bana yardımcı olacak kaynak kitap gibi önerileri olan varsa hoşnut olurum teşekkür ederim
KPSS Sınavını Kazananlara İkinci Imtihan Geliyor ! kpss sınavı kpss sınavı değişiyor Sevgili melekler, bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde KPSS imtihan sonuçları açıklandı, kimisi üzldü kimisi sevindi Fakat bundan böyle kpss sınavı bir takım değişikliklerle yapılacak, memur almak zorlaşacak...
KPSS Hakkında Herşey ve TEST SINAVLARI 1549313400 1549313400 kpsshakkindaherseyvedenemesinavlari5c58a581dc1c6kpsshakkindaherseyvedenemesinavlari5c58a581dc1c6 http:wwwkpsscomtrimgsthombsbigCategoriescatphoto11910606598 sene önce 17 Ekim 1999 tarihinde yapılmaya başlanan Devlet Memurları...
KPSS 2019 İçin Başvurular Başladı 2019 kpss uygulama tarihi 2019 kpss dilekçe ne zaman Sevgili melekler, KPSS maratonu için başvurular başladı Ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde yapılacak 2019 Millet Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuruları başladı Başvurular, 4 Temmuz 2019 tarihine değin...
Sınav stresi sardı beni :S Kızlar biliyorsunuz Kpss ye hazırlanıyorum vve son 7 gün kaldı deliler gibi çalışıyorumDenemeler çözüyorum matematik hariç çak iyiyimAma gelin görün bende bi gerginlik başladı düşman başına20 lik dişim azdıçenemi oynatamıyorumsağ bacağımda tuhaf bi ağrıSaçımın...
Ulus Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bugün 81 il merkezinde yapılacak KPSS, Imtihan, dilekçe yapan namzet sayısının artı oluşu ve sınava gireceklerin sayısının bir takım imtihan merkezlerinin kapasitesinin çok üzerinde olması sebebiyle ortaöğretim ve ön lisans düzeyinde iki bambaşka oturumda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.