Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kpss Tercih Kılavuzu

Kpss Tercih Kılavuzu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kpss tercihimi yerine getirmek istiyorum ve kılavuzu indiriyorum açılmıyor

Cevap: Kpss Seçim Kılavuzu

Kpss seçim döneminde tercihlerinizi ÖSYM'nin resmi sitesinde yer alan kılavuzdan yapabilirsiniz Bu kılavuz bilhassa tercihin birincil ve son zamanlarında yoğun olarak kullanıldığından sistemde yavaşlıklar olabilir Kılavuzu görüntülemek için ziyaretin eksik olduğu zamanları tercih etmenizde fayda var *

Similar threads

kpss tercihimi yapmak istiyorum ve kılavuzu indiriyorum acılmıyor Cevap: Kpss Tercih Kılavuzu Kpss tercih doneminde tercihlerinizi OSYM'nin resmi sitesinde yer alan kılavuzdan yapabilirsiniz Bu kılavuz ozellikle tercihin ilk ve son zamanlarında yoğun olarak kullanıldığından sistemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
kpss ye seçim yapmak istiyorum,tercih klavuzuna bakalmıyorum internetten,sistemler açılmıyor,muavin olursanız sevinirim Cevap: Kpss Tercih Kılavuzu İnternette Açılmıyor KPSS tercih kılavuzu sınav zamanlarında ÖSYM'nin asıl sayfasından yayınlanır Tercih yaparken sisteme girebilmek için parola...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
hiç bi siteden tercih kılavuzuna ulaşamıyoruz lütfen bazı programlar olmadan bu seçim kılavuzunun açılmasınız sağlar mısınız Cevap: KPSS Seçim kılavuzu KPSS seçim kılavuzu imtihan zamanlarında ÖSYM'nin asıl sayfasından yayınlanır Tercih yaparken sisteme girebilmek için şifre edinmeniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
ben KPSS seçim klavuzu arıyorum bu konuda tezgâhtar olun acill Cevap: kpss seçim klavuzu 2019 2019 Kpss tercih kılavuzu için ÖSYM'nin resmi sitesinden destek alabilirsiniz daha bir fazla konuda aşağı verdiğimiz linkden yararlanabilirsiniz arkadaşlar KPSS Seçim Klavuzu *
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
2019 kpss seçim sitesinde tercih yaparken bezginlik duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken can sıkıntısı duyuyorum Ulus Personel Seçme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri farklı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt