Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

KPSS Tercih Yardımı

KPSS Tercih Yardımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
KPSS'de seçim nasıl yapılır?

KPSS tercihleri KPSS tercih kılavuzundan yapılır Bu kılavuz sınavın gerçekleştirği zamanlarda ÖSYM'nin asıl sayfasından yayınlanır KPSS tercihlerinizle ilgili sorun yaşamanız durumunda dershanelerden de yardım istek edebilirisniz

Bunun yanına Ösym'nin yeni uygulaması ile KPSS lisans adayları, puan türü ve lisans programı bazında sıralamalarını öğrenebilecek

ÖSYM'den yapılan yazılmış açıklamaya göre, namzet işlemleri internet adresine TC kimlik numaraları ve şifreleriyle girecek adaylar, ''Lisans Programı Bazında Sıralama'' sayfasından bilgilere ulaşabilecek *

Similar threads

KPSS'de tercih nasıl yapılır? KPSS tercihleri KPSS tercih kılavuzundan yapılır Bu kılavuz sınavın gercekleştirği zamanlarda OSYM'nin ana sayfasından yayınlanır KPSS tercihlerinizle ilgili sorun yaşamanız durumunda dershanelerden de yardım talep edebilirisniz Bunun yanında Osym'nin yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ÖSYM'den Yeni Kullanım KPSS Branş Bazında Sıralama Bilgisi kpss branş bazında yatırma 2019 kpss branş bazında atama Sevgili melekler, ÖSYM KPSS ile ilgili oalrak yeni bir tatbik başlattı Artık tüm KPSS lisans adayları lisans programı ve puan türü bazında sıralamalarını öğrenebilecekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ösym'nin yeni uygulaması ile KPSS lisans adayları, puan türü ve lisans programı bazında sıralamalarını öğrenebilecek ÖSYM'den yapılan yazılmış açıklamaya göre, aday işlemleri internet adresine TC kimlik numaraları ve şifreleriyle girecek adaylar, ''Lisans Programı Bazında Sıralama''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
2019 kpss seçim sitesinde tercih yaparken bezginlik duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken can sıkıntısı duyuyorum Ulus Personel Seçme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri farklı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
kpss ye seçim yapmak istiyorum,tercih klavuzuna bakalmıyorum internetten,sistemler açılmıyor,muavin olursanız sevinirim Cevap: Kpss Tercih Kılavuzu İnternette Açılmıyor KPSS tercih kılavuzu sınav zamanlarında ÖSYM'nin asıl sayfasından yayınlanır Tercih yaparken sisteme girebilmek için parola...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt