Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kpss Tercihi Yaparken En Cok Neye Dikkat Edilmeli

Kpss Tercihi Yaparken En Cok Neye Dikkat Edilmeli
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kpss Tercihi Yaparken En Cok Neye Dikkat Edilmeli bilgi verirmisiniz

Cevap: Kpss Tercihi Yaparken En Cok Neye Dikkat Edilmeli

Yerleştirme işlemlerinde ortaoğretim mezunları KPSSP94, onlisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3 puanlarını kullanacaklardır Herkes Kpss ye girdiği oğrenim duzeyinden tercih yapabilecektir

Tercih başvurularının yapılacağı son gune kadar istenen şartları sağlamanız gerekir Orneğin tercih başvurularının son gunune kadar bilgisayar sertifikanızın olması gerekir veya o tarihe kadar okulunuzdan mezun olmanız gerekir

Tercih yaparken sisteme girebilmek icin şifre edinmeniz gerekmektedir Eğer daha onceki yerleştirmelerde şifre edindiyseniz onunla giriş yapabilirsiniz Şifre almadıysanız ya da unuttuysanız şifre edin alanına tıklayarak kimlik bilgilerinizi girecek ve ekrandaki acıklamaları izleyerek şifrenizi alacaksınız

Daha onceki kpss yerleştirmelerine başvurup yerleştirilen adaylar eğer yerleştirildikleri kurumlarca atamaları yapılmadıysa yerleştirildikleri kurum veya kuruluştan yerleştirildikleri kadro veya pozisyona atanmadıklarını gosteren resmi bir belge alarak bu belge ile birlikte şahsen Osym ye başvurması gerekmektedir

Similar threads

ilk kez kpss sınavına girdik orta oğretim tercih kılavuzu sayfasını acamıyoruz ve tercih yapamadık biri varsa orda bize yardım edebilir mi Cevap: Kpss Tercihi Nasıl Yapılır Yerleştirme işlemlerinde ortaoğretim mezunları KPSSP94, onlisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Kpss Tercihi Yaparken En Fazla Neye Dikkat Edilmeli data verirmisiniz Cevap: Kpss Tercihi Yaparken En Fazla Neye Uyarı Edilmeli Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları KPSSP94, önlisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3 puanlarını kullanacaklardır Herkes Kpss ye girdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
ilk olarak kpss sınavına girdik orta öğretim tercih kılavuzu sayfasını açamıyoruz ve seçim yapamadık biri varsa orda bize destek edebilir mi Cevap: Kpss Tercihi Nasıl Yapılır Yatırma işlemlerinde ortaöğretim mezunları KPSSP94, önlisans mezunları KPSSP93 ve lisans mezunları KPSSP3 puanlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
2019 kpss tercih sitesinde tercih yaparken sıkıntı duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken sıkıntı duyuyorum Kamu Personel Secme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaoğretim, on lisans ve lisans duzeyleri ayrı olmak uzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
2019 kpss seçim sitesinde tercih yaparken bezginlik duyuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz tercihler nasıl yapılmalı Cevap: 2019 kpss tercih yaparken can sıkıntısı duyuyorum Ulus Personel Seçme Sınavı KPSS20192 Tercih Kılavuzunda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri farklı olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt